Μεταγραφές μετά την Αρούκα

07:26 24/8/2016 - Πηγή: Bam
Καμία μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει μέχρι την Παρασκευή, όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό.Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάρκο Μαρίν, οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν στην άκρη τη… μεταγραφολογία και, όπως είναι φυσικό, προσπαθούν να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στον εντός έδρας αγώνα με την Αρούκα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τη δεδομένη στιγμή ο μεγάλος στόχος είναι εξασφάλιση της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League
και γι’ αυτό οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για την Παρασκευή (26/8) κι έπειτα.

Καλά νέα για Φορτούνη!

Ο Πάουλο Μπέντο είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά την προπόνηση των “ερυθρόλευκων”, καθώς ο Κώστας Φορτούνης ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής μέσος της ομάδας του λιμανιού θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση με την Αρούκα το βράδυ της Πέμπτης. Ο Φορτούνης είχε απουσιάσει από το πρώτο ματς στην Πορτογαλία, λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική και η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή καθώς ο Ντομίνγκες δεν ήταν σε καλή βραδιά.

* Ο Δημήτρης Σιόβας και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκαναν και χθες ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τους Πορτογάλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα