Μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό

09:34 18/2/2015 - Πηγή: Bam

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού την Τετάρτη με αντίπαλο τη Ζέντες στο Παπαστράτειο.

Μόνο νίκη απέναντι στη Ζέντες θέλει η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού την Τετάρτη στις 18.00 στο Παπαστράτειο, ώστε να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague,

ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην Ουγγαρία στις 11 Μαρτίου.

Η εξαιρετική φετινή παρουσία της ομάδας του Χάρη Παυλίδη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό της, επιτρέπει αισιοδοξία, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στον Πειραιά με τις πρωταθλήτριες Ουγγαρίας.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει, αν αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων του εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την έλλειψη καθαρής εικόνας της ουγγρικής ομάδας. «Εφόσον είμαστε όπως πρέπει και "πιάσουμε" την απόδοση που μπορούμε, δεν θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι δεν έχουμε εικόνα αυτής της ομάδας. Παρότι είμαστε συγκρατημένοι, υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Πρωτίστως, κοιτάμε τη νίκη και μετά, αν μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε και μια διαφορά ασφαλείας, θα είναι ακόμα καλύτερα για μας».

Από την πλευρά των αθλητριών, η Εύα Τετζαλίδου δήλωσε απόλυτα έτοιμη για την αναμέτρηση με τη Ζέντες. «Είμαστε έτοιμες και, όσον αφορά το θέμα προπόνησης και ψυχολογικά, θα τα δώσουμε όλα. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να νικήσουμε τη Ζέντες για να κάνουμε και το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final 4. Για να συμβεί αυτό, όμως, έχουμε δρόμο να διανύσουμε και, καταρχήν, θέλουμε τη νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ζέντες».

Keywords
Τυχαία Θέματα