Μεγάλη φωτιά στο Μοναστηράκι!

07:58 30/1/2015 - Πηγή: Bam

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη συμβολή των οδών Αγίου Φιλίππου και Ηφαίστου στο Μοναστηράκι σε κατάστημα εστίασης. Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν στις 8 το πρωί να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Με προπομπό το «μαστίγιο» φθάνει στην Αθήνα ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Ο Ντάισελμπλουμ, ο οποίος το μεσημέρι (2 μ.μ.) θα γίνει δεκτός από τον Αλέξη Τσίπρα,

έσπευσε να δηλώσει ότι αν η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα επιμείνει και τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις τότε θα εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός.

Με τη λιτότητα δεν μπορεί να βγει η Ευρώπη από την κρίση συμφώνησαν κατά τη χθεσινή τους συνάντηση ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς. «Πήραμε τον αναγκαίο χρόνο που θέλαμε προκειμένου να φτάσουμε σε κοινά αποδεκτή λύση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Η Ρωσία θα εξέταζε πολύ σοβαρά την πιθανότητα να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα», δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ. Αναφορικά με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ήδη εναντίον της Μόσχας ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι «παρότι είχαν μία αρνητική επίδραση στην αρχή, η χώρα προσαρμόστηκε».

Τη στήριξή του στον Δημήτρη Αβραμόπουλο στην περίπτωση που προταθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς στον Έλληνα Επίτροπο με τον οποίο είχε την Πέμπτη τηλεφωνική επικοινωνία.

Τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από τη γρίπη στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων στους 25, ενώ 37 ασθενείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

ΚΑΙΡΟΣ: Επιδείνωση με θυελλώδεις ανέμους, τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα, στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα