Μασάντο: «Μπορεί να κερδίσει την Γιουβέντους ο Ολυμπιακός»

10:48 12/10/2014 - Πηγή: Bam
Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επικρατήσει της Γιουβέντους σε δέκα μέρες στο Καραϊσκάκη εμφανίστηκε ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος ανέλυσε αυτή του την άποψη.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Πάουλο Μασάντο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με προορισμό το Ζάγκρεμπ και
την Ντιναμό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί τους αγώνες των πρώην συμπαικτών και της προηγούμενης ομάδας του.

Ίσα-ίσα ο Πορτογάλος είδε και τα δύο παιχνίδια των Πειραιωτών στο Champions League και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να έχουν έξι βαθμούς, αλλά ήταν άτυχοι στην αναμέτρηση με τη Μάλμε.

Από εκεί και πέρα, ο διεθνής άσος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να νικήσουν σε δέκα μέρες τη Γιουβέντους, εφόσον βέβαια δείξουν το ίδιο πρόσωπο που είχαν παρουσιάσει στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μασάντο στην εφημερίδα «Real News»

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό από τον οποίο αποχώρησε για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι:

«Έχω αφήσει αρκετούς φίλους στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό. Πέρασα υπέροχα σ' αυτόν τον γιγάντιο σύλλογο και προφανώς μου λείπουν αυτές οι ένδοξες νύχτες όπου οι οπαδοί μας έσπρωχναν σε νίκες. Ίσως γυρίσω μια μέρα να αναβιώσουν ξανά στιγμές και συναισθήματα».

Για την εικόνα των Πειραιωτών στη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League:

«Είδα το ματς με την Ατλέτικο και αισθάνθηκα υπερήφανος που είδα τους φίλους και πρώην συμπαίκτες μου να παίζουν τόσο καλά με την περυσινή φιναλίστ του Champions League και πρωταθλήτρια Ισπανίας. Η ατμόσφαιρα, όπως πάντα, ήταν σπουδαία και ο κόσμος βοήθησε να πάρει η ομάδα τη νίκη. Με τη Μάλμε ο Ολυμπιακός δεν ήταν τυχερός στην επίθεση. Μπορούσε να κερδίσει. Ωστόσο, υπάρχει χρόνος για δύο ακόμα νίκες και πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη Γιουβέντους. Πέρυσι η ομάδα έδειξε ότι είναι στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο και φέτος κάνει το ίδιο. Μπορεί να κερδηθεί η Γιούβε. Το σημαντικό είναι να διατηρήσει η ομάδα τον ίδιο χαρακτήρα και ειδικά στο Καραϊσκάκη. Με την κατάλληλη ατμόσφαιρα, είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να βιώσει μια ένδοξη νύχτα και να πάρει 3 βαθμούς».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του:

«Ποτέ δεν ξέρεις το μέλλον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος στον οποίο είναι αδύνατο να αρνηθείς. Πέρασα υπέροχα. Βοήθησα όσοι μπόρεσα την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να γίνει πιο δυνατή στην Ευρώπη. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις. Τώρα αντιμετωπίζω μια σπουδαία πρόκληση στην Ντιναμό. Θέλουν να βοηθήσω στην κατάκτηση τίτλων και σε ευρωπαϊκές νίκες. Σ' αυτό επικεντρώνομαι τώρα. Το μέλλον ανήκει στον Θεό».

Για τον πρώτο του καιρό στην Ντιναμό:

«Συνήθισα γρήγορα στην Κροατία και στην Ντιναμό, αφού υπάρχουν τέσσερις Πορτογάλοι στον σύλλογο και με βοήθησαν. Όλοι με υποδέχθηκαν καλά. Τα γήπεδα δεν γεμίζουν, αλλά η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι καλή. Έπαιζα βασικός πριν από έναν μικρό τραυματισμό και τώρα επέστρεψα. Ο πρόεδρος και ο προπονητής της Ντιναμό έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στο να πω το “ναι” στην πρότασή τους. Είναι οργανωμένος σύλλογος η Ντιναμό. Οι συνθήκες προπόνησης και οι εγκαταστάσεις είναι κορυφαίες. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό της Ελλάδας. Παντού βέβαια μετρούν μόνο οι νίκες. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ και να τα πάμε καλά στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα