Μάριο Ρουί, αλλιώς… Μαζουακού

09:15 13/6/2016 - Πηγή: Bam
Εντείνει τις προσπάθειες της η Ρόμα για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Μάριο Ρουί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ ο Αρτούρ Μαζουακού του Ολυμπιακού είναι επίσης ψηλά στη λίστα της.

Ζεστό παραμένει το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού. Όπως αναφέρεται στο Sky Sport Italia,
oι «τζιαλορόσι» προσπαθούν να κλείσουν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Ντινέ επιστρέφει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου ανήκει και ενώ φέτος έκανε πολύ γεμάτη σεζόν με 42 συμμετοχές συνολικά.

Πρώτη επιλογή είναι ο Μάριο Ρούι της Έμπολι και τη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και την πλευρά της Ρόμα, που τα έχει βρει με την Έμπολι στα τρία εκατομμύρια για δανεισμό, ενώ πρόκειται να μπει και οψιόν αγοράς έξι εκατομμύρια ευρώ στη συμφωνία. Τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι θα υπάρξει συμφωνία και με τον παίκτη.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ναυαγήσει αυτή η περίπτωση, η επομένη στη λίστα είναι του Γάλλου αριστερού μπακ των «ερυθρολεύκων» και δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ακούγεται και γράφεται το όνομά του για τους Ρωμαίους.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/mario-roui-alliws-mazouakou/3174631
Keywords
Τυχαία Θέματα