Κύριε Μπέντο είναι δυνατόν να αφήνεις στο πάγκο ΚΑΙ Μάριν ΚΑΙ Φορτούνη ΚΑΙ Μάρτινς ΚΑΙ Τσόρι;

00:47 26/9/2016 - Πηγή: Bam
· Πριν λίγα χρόνια θυμάμαι το ματς με τη Λίβερπουλ όπου ο Θρυλικός Μπάμπης Χριστόγλου είπε το «αϊ σιχτιρ Ματζουράκη». Δεν θα το ξεχάσω στη ζωή μου. Ε σήμερα θα το πω και εγώ. «Αϊ σιχτιρ κύριε Μπέντο» με αυτό που παρουσίασες που ήταν να κάνουμε εμετό.

· Ντακόστα, Βιάνα, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Τσιμίκας ένα μαύρο χάλι. Ένα απίστευτο χάλι. Αυτό που είδαμε ήταν ντροπή για την ομάδα μας. Και κρίμα ειδικά για τον Τσιμίκα γιατί απέδειξε ότι ΔΕΝ
κάνει παρόλο που τον είχα πιστέψει σαν παίκτη. Ο δε Σεμπά και ΚΟΚΚΙΝΗ έπρεπε να πάρει και ούτε ήξερε που πατάει και που βρίσκεται.
· Κύριε Μπέντο είναι δυνατόν να αφήνεις στο πάγκο ΚΑΙ Μάριν ΚΑΙ Φορτούνη ΚΑΙ Μάρτινς ΚΑΙ Τσόρι? Ποιος θα μοιράσει ρε μεγάλε πάσες για να αξιοποιήσεις τα 2 σέντερ φορ που έβαλες λες και έπαιζες με τη Κάτω Μαγούλα? Ρε πας καλά? Που τα κάνεις αυτά? Στον Ολυμπιακό του τσάμπιονς λίγκ? Εγώ το έχω γράψει και το έχω πει. Ούτε παρέλαση δεν θα βγάλει. Μπράβο σε αυτούς που τον έφεραν...
· Έβαλες το Φορτούνη στο 70? Να κάνει τι ρε? Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει με 2 σέντερ φορ χρόνια. Τώρα σου ήρθε να κάνεις πειράματα? Καλά να πάθουμε όμως. Ο Ουζουνίδης δεν έκανε. Ο Λεμονής δεν έκανε. Τώρα φάτε στη μάπα την εθνική πορτογαλίας Βιάνες, Πασιέτσες, Μπέντους κτλ και περαστικά μας και ΚΡΙΜΑ όπως λέει και ο Μπάμπης...! Τι ήταν αυτό ρε Μπέντο που παρουσίασες μου λες? Λυπάμαι που κατάντησε έτσι ο Ολυμπιακός. Χωρίς Έλληνες χωρίς παίκτες αξίας. Ο δε Ελιονούσης είναι έτοιμος για τη Μάντσεστερ λέμεεεε!
· Με ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ ετοιμαστείτε για τα χειρότερα αποτελέσματα της 10ετίας. Να βγω ψεύτης και μ@λ@κ@ς αν αυτό το έκτρωμα που βλέπουμε φέτος γίνει ομάδα και δη Ολυμπιακός. Θλίβομαι για ότι είδαμε σήμερα.
· Μόνο ο ΚΑΠΙΝΟ διασώθηκε το παλικάρι. ΜΟΝΟ αυτός.
· Καρντόσο φανερά ανέτοιμος, Ιντέγε ξαφνικά την είδε ο πρώτος σκόρερ κιόλας του πρωταθλήματος επειδή έβαλε 3 γκολ στη Βέροια... Ρε κλείστε το στόμα και δουλέψτε και να έχετε ταπεινότητα. Άιντε φίρμες.
· Δε μου λες ρε μάστορα Μπέντο. Τι τον αγόρασες τον Μάριν μας λες? Έβγαλε μάτια και μεταμόρφωσε την ομάδα τρίβαμε μάτια με Βέροια και δεν τον ξεκινάς απόψε? Στο βασικότερο για φέτος τίτλο που διεκδικείς?
· Δεν σου κάνανε Κολοβός, Γιαννιώτας, Γούτας, Μπέρτος. Παίξε τώρα με το Σεμπά, τον Ελιονούση, τον Βιανά και το Φιγκέιρας.
· Η 28η Οκτώβρη είναι πιο κοντά από ποτέ και δεν το κόβω να μένεις ούτε μέχρι τότε...
· Ε μα πιααααα

Βασίλης
Keywords
Τυχαία Θέματα