Κρατάνε ομήρους οι φονιάδες του "Charlie Ebdo"!

11:18 9/1/2015 - Πηγή: Bam

Πληροφορίες για ανταλλαγή πυροβολισμών στην εθνική οδό «2», βόρεια και ανατολικά του Παρισιού, 13 χλμ. του αεροδρομίου "Σαρλ ντε Γκωλ", κατά πάσα πιθανότητα ανάμεσα στην αστυνομία και τους δράστες της επίθεσης στην εφημερίδα «Charlie Ebdo». Οι δράστες πιθανότατα, κρατάνε ομήρους.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ιωάννου Χρυσοστόμου 3, στο Μαρούσι. Νωρίτερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα με εγκαύματα.

Κορυφώνεται

η προεκλογική δραστηριότητα με τα κόμματα να παρουσιάζουν τα ψηφοδέλτιά τους. Αλλεπάλληλες συνεδριάσεις με θέμα τις υποψηφιότητες, σήμερα, στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αργούς ρυθμούς αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση στο νησί της Τήνου, καθώς το κύμα της βαρυχειμωνιάς των τελευταίων ημερών προκάλεσε εκτεταμένες βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Κλειστά γι’ άλλη μια μέρα παραμένουν τα σχολεία σε Εκάλη, Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη, Ολυμπιακό Χωριό, Μενίδι, και Φυλή. Σε Κηφισιά, Διόνυσο και Νέα Ερυθραία άνοιξαν στις 10 το πρωί.

Μπαλόνια ανέλκυσης θα χρησιμοποιήσουν οι ομάδες έρευνας και διάσωσης της Ινδονησίας, ούτως ώστε να ανασύρουν το ουραίο τμήμα του αεροσκάφους της “AirAsia” από τον πυθμένα της θάλασσας.

ΚΑΙΡΟΣ: Πιθανότητα χιονόνερου στα ανατολικά και νότια της Αττικής με γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, σε μικρή άνοδο, θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα