Κουνήθηκε όλη η Αττική!

09:45 16/1/2015 - Πηγή: Bam

Ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την Αττική έγινε η σεισμική δόνηση 3,3 Ρίχτερ, στις 08.32 το πρωί της Παρασκευής. Ο σεισμός είχε επίκεντρο τα βόρεια προάστια, ανάμεσα σε Μαρούσι και Γαλάτσι. Ήταν επιφανειακός και μικρής διάρκειας. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» δήλωσε στο MEGA ο σεισμολόγος Πάνος Τσελέντης.

Στην τελευταία στροφή εισέρχεται η προεκλογική περίοδος,

εννέα ημέρες πριν από τις κάλπες: «Στις 25 του μήνα δεν αποφασίζουμε απλά ποιό κόμμα θέλουμε, αλλά, σε ποια Ελλάδα επιλέγουμε να ζήσουμε» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς σε συγκέντρωση της ΝΔ στο Περιστέρι.

Από τη Ρόδο ήρθε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα : «Ας αφήσουμε τους αυτουργούς των Μνημονίων παρέα με το φόβο. Η Ελλάδα ξεμπερδεύει με αυτούς» τόνισε, ζητώντας και πάλι «αυτοδυναμία για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Προβάδισμα 3% στην πρόθεση ψήφου, έναντι της ΝΔ, δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρίας «Pulse» για τον σταθμό “Action24”, ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το «Ποτάμι».

Τη χορήγηση ρευστού χρήματος, άνω των 5 δις ευρώ, από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας (ELA) της Τραπέζης της Ελλάδος, ζήτησαν –σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», δύο ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα. Τα αιτήματα των δύο τραπεζών θα συζητηθούν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την ερχόμενη Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου.

Επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της γρίπης στην Ελλάδα. Με βάση τα στοιχεία του «Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων» (ΚΕΕΛΠΝΟ), μόνο τα τελευταία 24ωρα, 12 ασθενείς χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

ΚΑΙΡΟΣ: Ηλιοφάνεια και σήμερα Παρασκευή, στην Αττική. Αμετάβλητη η θερμοκρασία στην Αθήνα, θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα