Κι άλλα καλά νέα

13:24 3/11/2013 - Πηγή: Bam

Μετά τη χθεσινή μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, ο Μίτσελ είδε τους πονοκεφάλους του για τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα να μειώνονται στη σημερινή προπόνηση.

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο… Και στον Ολυμπιακό τα ευχάριστα νέα

διαδέχονται το ένα το άλλο, αφού μετά τη χθεσινή μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (0-1), ο Μίτσελ είδε το πρωί της Κυριακής να λύνονται τα χέρια του εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης με την Μπενφίκα στο «Καραϊσκάκη» για το Champions League.

Οι Τσόρι Ντομίνγκες, Γκαετάν Μπονγκ και Πάουλο Μασάντο γυμνάστηκαν κανονικά και οι δύο πρώτοι μοιάζει βέβαιο πως θα είναι στην 18άδα για το προσεχές ματς, ενώ πιθανότητες έχει και ο τρίτος παρά τη μακρά αποχή του. Χωρίς πρόβλημα γυμνάστηκε και ο Μιγκέλ Τόρες, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού δεν έχει δηλωθεί στην UEFA. Εκτός πλάνων του Μίτσελ είναι σίγουρα οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάικλ Ολαϊτάν, που συνέχισαν θεραπεία.

Το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον Παναθηναϊκό περιλάμβανε αποθεραπεία και για τους υπόλοιπους κανονική προπόνηση με έμφαση στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μίνι προετοιμασία του εν όψει Μπενφίκα τη Δευτέρα στις 18:45.

Keywords
Τυχαία Θέματα