Καζάζης: «Νίκη ψυχολογίας»

09:23 13/10/2013 - Πηγή: Bam

Στο γεγονός πως αυτή η νίκη θα τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του στη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε ο τεχνικός των “πειραιωτών”, Δημήτρης Καζάζης μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία. «Κάθε νίκη και σετ είναι σημαντικά για εμάς», υποστήριξε ο Μενέλαος Κοκκινάκης.


Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό

κόντρα στην Λαμία, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην φετινή Volleyleague.Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης στάθηκε στο γεγονός πως αυτή είναι μία νίκη που θα βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

"Θεωρώ ότι κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Καταφέραμε και καλύψαμε τα όποια προβλήματα έχουμε και πήραμε μια καθαρή νίκη που είναι μια νίκη ψυχολογίας για εμάς. Προερχόμαστε από δυο ήττες που μας έχουν ενοχλήσει πραγματικά και προσπαθούμε, μέχρι να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας επίπεδα ως ομάδα, να μην έχουμε βαθμολογικές απώλειες, όσο αυτό είναι δυνατό. Η αλήθεια είναι πως έχουμε πρόβλημα με τον διαγώνιο και προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Στο ματς με την Λαμία ο Κοκκινάκης ήταν εξαιρετικός ως διαγώνιος, όπως και όλα τα παιδιά που κάνουν περισσότερες δουλειές από αυτές που πρέπει μέσα στο γήπεδο, μέχρι να είμαστε και πάλι πλήρης".

Επιμέλεια: Δημήτρης Ρούσσος

Keywords
Τυχαία Θέματα