Καραμπόλα στον Κηφισό!

08:41 29/1/2015 - Πηγή: Bam

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στη Λεωφόρο Κηφισού, στην άνοδο, από την Πέτρου Ράλλη μέχρι την Καβάλας, καθώς σημειώθηκε καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στο ύψος της Ιεράς Οδού. Τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο, η κίνηση στο σημείο διεξάγεται με δυσκολία, λόγω και της βροχής.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου της Τροχαίας, χαμηλές είναι αυτή την ώρα (08:37 π.μ.) οι ταχύτητες στην κάθοδο της Κηφισίας, από Χαλάνδρι μέχρι Αμπελοκήπους. Σημαντικές είναι, επίσης, οι καθυστερήσεις, στη Μεσογείων προς Αθήνα

στο Χολαργό, καθώς και στην Κατεχάκη στην κατεύθυνση προς Μεσογείων.

Τις πρώτες συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους ξεκινά από σήμερα, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη του οικονομικού επιτελείου. Στην Αθήνα φθάνει πρώτος ο πρόεδρος της Ευρωβουλής Μάρτιν Σούλτς, και αύριο Παρασκευή ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάϊσελμπλουμ.

Σε «πυροσβεστική» παρέμβαση προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από την πτώση του Χρηματιστηρίου και τις δηλώσεις υπουργών περί αναστολής των ιδιωτικοποιήσεων. Ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι δεν θα υπάρξει ρήξη με τους Ευρωπαίους εταίρους, ούτε όμως θα συνεχιστεί η πολιτική που οδηγεί στην καταστροφή.

Στις 13 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη νέα Βουλή. Χθες, συναντήθηκαν σε θερμό κλίμα ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την προτεινόμενη από την κυβέρνηση για τη θέση αυτή, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Με τον Έλληνα πρωθυπουργό επικοινώνησε για να τον συγχαρεί και ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος τον προσκάλεσε να επισκεφθεί το Παρίσι.

Με συμμετοχή από ελληνικής πλευράς του Νίκου Κοτζιά, συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ζήτημα της Ουκρανίας. «Υπήρχε συμφωνία και της Αθήνας για την ανακοίνωση υπέρ των κυρώσεων κατά της Ρωσίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού συμβουλίου, «φωτογραφίζοντας» την απερχόμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος με τοπικές βροχές, στην Αττική, και βελτίωση από το απόγευμα. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα, στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα