Η προβοκάτσια ήταν, «χάσαμε; Δεν τελειώνει»!

11:51 3/3/2016 - Πηγή: Bam
Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται στο sport-fm.gr κάποια πράγματα περί…προβοκάτσιας.

***Πέρσι στη Λεωφόρο μας είπαν ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο ΠΡΙΝ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επειδή προκλήθηκαν από τον…Βίτορ Περέϊρα.

***Λίγο μετά, πάντα στην περσινή σεζόν, μας είπαν ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ μπούκαραν στον
αγωνιστικό χώρο με το γκολ του Χάρα, επειδή πάλι προκλήθηκαν από τον Περέϊρα, αλλά κι από τον…Κασάμι.

***Τώρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από ποιον προκλήθηκαν; Από τον Μάρκο Σίλβα, που έφαγε ένα γεμάτο νερό μπουκάλι στην πλάτη; Από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που μετά προθυμίας ήθελαν να βοηθήσουν να τελειώσει το ματς κι έτσι να μην υποστεί καταστροφική ζημιά ο ΠΑΟΚ;

***Προφανέστατα κανένας από τον Ολυμπιακό δεν έδωσε την παραμικρή αφορμή.
Ναι, τώρα θα μας πουν ότι τους προκάλεσε ο διαιτητής.

***Τους προκάλεσε γιατί; Γιατί ενώ έπρεπε να διακόψει το ματς (εις βάρος του ΠΑΟΚ) μία φορά για φωτοβολίδα στο 50’ και άλλη μία για το μπουκάλι στον προπονητή του Ολυμπιακού στο 58’; Επειδή δηλαδή βοήθησε ξεκάθαρα την ομάδα τους ο διαιτητής, τους προκάλεσε κι έκανε…προβοκάτσια, όπως δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης;

***Ποια ήταν η προβοκάτσια του διαιτητή εις βάρος του ΠΑΟΚ;

***Υπήρχε το πέναλτι του Μακ, μπορεί κάποιος να πει. Εγώ ας μην αραδιάσω ενστάσεις κι ας δεχθώ ότι ήταν πέναλτι, μόνο και μόνο για να καταλήξω κάπου: Έγιναν δύο πέναλτι στο παιχνίδι. Ένα υπέρ του Ολυμπιακού σε πιο καθοριστικό σημείο, ενώ ο Ολυμπιακός έχανε 0-1 (σκορ δύσκολο να ανατραπεί σε ρεβάνς). Κι ένα υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχανε 1-2 (ακόμη και με 2-2 ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ πιο κοντά στην πρόκριση).

***Κι ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

***Αυτό σημαίνει ότι πρέπει ο κόσμος να μπουκάρει μέσα; Είναι προβοκάτσια αυτή από το διαιτητή;

***Οι άνθρωποι (οι οπαδοί) δεν ήθελαν να τελειώσει το ματς! Τέρμα. «Χάσαμε από τον Ολυμπιακό; Δεν τελειώνει το ματς!». Αυτή ήταν η…προβοκάτσια.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/i-probokatsia-itan-xasame-den-teleiwnei/3147404
Keywords
Τυχαία Θέματα