Η επιστροφή του Σιόβα

08:24 6/4/2014 - Πηγή: Bam

Με τον Δημήτρη Σιόβα να επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού, μετά από σχεδόν τρεις μήνες, θα ταξιδέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στα Γιάννινα. Πολλά προβλήματα για τον Μίτσελ ενόψει ΠΑΣ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ έχει ανεβάσει ρυθμούς τον τελευταίο μήνα,

έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο στις 11 Ιανουαρίου, με τον Μίτσελ να αποφασίζει να τον συμπεριλάβει στη 18άδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα απουσιών. Συγκεκριμένα, από την αποστολή απουσιάζουν οι τιμωρημένοι, Παπαδόπουλος και Σάμαρης, ενώ εκτός έμειναν και οι Σαλίνο, Χολέμπας και Πέρεζ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Επίσης, στην 18άδα συμπεριλήφθηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Εντινγκά, Μασάντο και Παπάζογλου.

Αναλυτικά η 18άδα: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Μπονγκ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Παπασάββας, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βαλντέζ, Βούρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα