Η επιστροφή του Μανιάτη 70 μέρες μετά…

18:31 18/10/2016 - Πηγή: Bam
Η χθεσινή ημέρα σημαδεύτηκε από την επιστροφή του αρχηγού του Ολυμπιακού στην καθημερινότητα της ομάδας μετά από 70 μέρες, την ίδια ώρα που ο Ντε Λα Μπέγια συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το δάχτυλο του ποδιού του.

7/8/2016. Τότε ήταν η ημέρα που ράγισε το γυαλί μεταξύ Μανιάτη και Ολυμπιακού, μετά το φιλικό με την Μπεσίκτας στην Πόλη. Έκτοτε προπονείται μόνος του σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα όντας στην ουσία
"ξένο σώμα". Η παρέμβαση Σκίμπε όμως ήταν καταλυτική για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αφού χτες, 70 μέρες μετά, προπονήθηκε για πρώτη φορά με... παρέα τους συμπαίκτες του. Βέβαια η εξέλιξη αυτή δεν συνεπάγεται και άμεση αγωνιστική επανένταξη καθώς αυτό αφορά αποκλειστικά τα "θέλω" του Πάουλο Μπέντο.

Ο Μπέντο ο οποίος έχει ένα καλό νέο και ένα κακό νέο εν όψει του μεθαυριανού ματς με την Αστάνα. Ο Κώστας Φορτούνης, είναι στο 100% και μάλιστα ανυπομονεί να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις από εκεί που σταμάτησε κόντρα σε ΑΕΚ και Κύπρο (Εθνική).

Την ίδια ώρα ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, συνεχίζει την απίστευτη ταλαιπωρία του. Το πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του δεν επουλώθηκε παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με τον Πανιώνιο και να είναι αμφίβολος για δεύτερο σερί ματς, αυτό με την Αστάνα. Όποτε προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς, νιώθει ακόμα πόνους με αποτέλεσμα να έχει μείνει σχετικά πίσω. Πάντως σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και θα γίνει γνωστό αν θα είναι στα πλάνα ενδεκάδας του Πορτογάλου τεχνικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα