Γυρίζει ο Λεάντρο στου Ρέντη

08:53 7/4/2014 - Πηγή: Bam

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Λεάντρο στον Ολυμπιακό, ύστερα από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν σε Καλλονή και ΠΑΣ.

Θετικά ήταν τα στοιχεία που έδειξαν ο Σάλιακας και ο Βούρος στο ντεμπούτο τους με τον Ολυμπιακό στην Σούπερ Λίγκα.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, λόγω και της εμφάνισης που είχαν οι Πειραιώτες στην ήττα (2-0) από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, τράβηξαν

τα βλέμματα πάνω τους και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Το ίδιο ισχύει, όμως, και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Καλλονή και από τον Γενάρη στους Ηπειρώτες.

Ο λόγος για τον Λεάντρο, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει συνολικό χρόνο 1.900 λεπτά συμμετοχών.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν τον παρακολουθούν από τον Ολυμπιακό. Έτσι θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στου Ρέντη και η συμμετοχή του στην καλοκαιρινή προετοιμασία εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Μίτσελ έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για την αξία του και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξή του.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα