«Γιορτή με Ολυμπιακό»

13:52 28/4/2014 - Πηγή: Bam

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε γιορτή για τη Νέα Κηφισιά τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό.

Η Νέα Κηφισιά υποδέχεται την Τρίτη (17:00, Novasports 1) τον Ολυμπιακό

για την 25η αγωνιστική της Α1 και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν αντιμετωπίζει με άγχος το ματς. Παρότι οι νεοφώτιστοι μπορούν να τερματίσουν ακόμη και τέταρτοι, βλέπει το παιχνίδι σαν γιορτή.

«Επιστρέφουμε μετά από 25 μέρες σε αγωνιστική δράση, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει γιορτή για την πόλη μας. Το σημαντικό για μας είναι να καταφέρουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και η δυναμική του αντιπάλου όσο και η δυσκολία του παιχνιδιού πιστεύω να μας βοηθήσει να το πετύχουμε γρήγορα. Έχουμε πλέον δυο σημαντικές απουσίες, του Κρόκερ και του Γκάρετ, και θέλουμε να δούμε την αντίδραση της ομάδας από τη στιγμή που δυο σημαντικοί παίχτες δεν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι μας», τόνισε.

Ο 31χρονος φόργουορντ της Κηφισιάς, Σπύρος Διαμαντόπουλος τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση: «Φιλοξενούμε τον Ολυμπιακό και αν και είναι πολύ δύσκολο ματς, το ζητούμενο για μας είναι η νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα που το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος δεν κοιτάμε τι ψάχνει και τι θέλει κάθε ομάδα, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να παίρνουμε εμείς τη νίκη. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια σειρά αγώνων αρκετά επίπονη τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, όμως είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να αντεπεξέρχεται. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα