Για τα τυπικά ο Μπονγκ

09:32 18/8/2013 - Πηγή: Bam

Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Στην Αθήνα έρχεται σήμερα ο Γκαετάν Μπονγκ για τα τυπικά. Μέσα στην εβδομάδα τελειώνει και του Σεμπού Γιαταμπαρέ που χθες «έλαμψε».

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκαετάν Μπονγκ στον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος αριστερός

μπακ θα φτάσει σήμερα στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να καλύψει το κενό που θα υπάρξει με την πώληση του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας.

Η απόκτηση του 25χρονου παίκτη από τους Πειραιώτες θεωρείται δεδομένη και χθες η «Equipe» ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία με την Βαλενσιέν έναντι 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο διεθνής άσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προκύπτει πως ακόμη δεν έχει τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση και οι τελικές συζητήσεις θα λάβουν χώρα σήμερα. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα «χαλάσει» η μεταγραφή, από τη στιγμή που ο γαλλικός σύλλογος έδωσε τη συγκατάθεσή του και ο Μπονγκ θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Σε αντίθεση με τον Καμερουνέζο που έμεινε εκτός από το χθεσινό αγώνα με την Μπαστιά, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ ήταν κανονικά στην αποστολή της ομάδας του.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος από το Μάλι ήταν βασικός και την οδήγησε στη νίκη με σκορ 2-0, αφού έκανε τις τελικές πάσες και στα δύο γκολ. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι η μεταγραφή μέσα στις επόμενες μέρες (Δευτέρα ή την Τρίτη).

Η διαφορά που είχε παρατηρηθεί στις πρώτες συζητήσεις με την Μπαστιά δεν αποτέλεσε εμπόδιο και οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν. Για κάθε ενδεχόμενο οι Πειραιώτες έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, αλλά χθες βράδυ υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα έχει αίσιο τέλος και αυτή η υπόθεση.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα