Φύσηξε ... προβλήματα στη Θεσσαλονίκη!

10:10 12/1/2015 - Πηγή: Bam

Προβλήματα προκάλεσαν οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν από τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Κλειστή έμεινε για δυόμισι ώρες η Περιφερειακή οδός, στο ύψος του Κορδελιού, καθώς στο οδόστρωμα έπεσαν πινακίδες κυκλοφορίας και δέντρα.

Ημέρα ανακοίνωσης των ονομάτων των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας είναι η σημερινή για τα κόμματα. Στη ΝΔ επικεφαλής

θα είναι ο πρώην, πλέον, πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης, και στην κορυφή του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

Για ρεύμα νίκης που μεγαλώνει έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Καλαμάτα. Περιοδεία στην Ήπειρο πραγματοποιεί ο Αντώνης Σαμαράς. Σιγουριά για την κατάληψη της τρίτης θέσης από το κόμμα του εξέφρασε ο πρόεδρος του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης.

Με στελέχη κοινωνικών κινημάτων θα συναντηθεί σήμερα στην Αθήνα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Την άποψη πως όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές θα είναι αντιλαϊκή εξέφρασε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ παρουσιάζει ο Φώτης Κουβέλης.

Σε εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Λαμία θα μιλήσει το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου. Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος.

Καθησυχαστική εμφανίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για εκροές καταθέσεων : «Η κατάσταση βρίσκεται υπό απόλυτο έλεγχο» αναφέρει ανακοίνωση της κεντρικής τράπεζας.

Σύσκεψη με αντικείμενο την εθνική ασφάλεια συγκαλεί σήμερα στο Παρίσι ο Φρανσουά Ολάντ, μετά τις επιθέσεις τζιχαντιστών, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 17 άτομα. Χθες, περισσότερα από τρία εκατομμύρια Γάλλοι αλλά και δεκάδες ηγέτες διαδήλωσαν κατά της τρομοκρατίας με το σύνθημα «Je suis Charlie».

Ξεκίνησαν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Τα μαγαζιά θα παραμείνουν επίσης ανοικτά την προσεχή Κυριακή, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο της εκπτωτικής περιόδου.

Το «Boyhood» του Ρίτσαρντ Λινκλέϊτερ θριάμβευσε στις «Χρυσές Σφαίρες» κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, σε μία φαντασμαγορική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς.

ΚΑΙΡΟΣ: Επιδείνωση στην Αττική με βροχές και καταιγίδες, ενώ το βράδυ θα χιονίσει στα ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, σε πτώση, δεν θα ξεπεράσει τους 9 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα