Φουλ και για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός

18:28 26/10/2016 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Πάουλο Μπέντο να αναμένεται να παρατάξει με πολλές αλλαγές την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρόλευκων" μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για την αποψινή αναμέτρηση, με τον Μπέντο να αφήνει πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές
εκτός προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Φορτούνης, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Καμπιάσο, Μποτία, Ντα Κόστα και Καπίνο. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκανε γνωστά τα σχέδια του για σήμερα, ωστόσο η επιστροφή των Μάριν, Πάρντο σε αποστολή της ομάδας λέει πολλά σχετικά με τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Μπέντο.

Ο Γερμανός είχε μείνει εκτός αποστολής στα δύο παιχνίδια με Αστάνα και με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην 18άδα για την αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων. Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Μάρκο Μάριν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αρχική σύνθεση των "ερυθρόλευκων", ο Λεάλι αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά και δεξιά στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν Φιγκέιρας και Ελαμπντελαουί, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει μετά από 2,5 μήνες ο Δημήτρης Σιόβας που θα έχει παρτενέρ του τον Παναγιώτη Ρέτσο. Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν και στο κέντρο με τον Ρομαό να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας δίπλα του τον Μπουχαλάκη. Στις πτέρυγες θα βρεθούν Μανθάτης και Μάριν, ενώ ο Ντομίγνκες αναμένεται να πάρει ρόλο επιτελικού μέσου, λίγο πιο πίσω δηλαδή από τον προωθημένο Καρντόσο.

Με πολλές αλλαγές και ο Πλατανιάς

Από την άλλη μεριά, ο Πλατανιάς θα αγωνιστεί με αρκετά νέα πρόσωπα, αφού ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν Μανούσος, Γιακουμάκης, Μενδρινός, Γκνιάτιτς και Αποστολόπουλος, ενώ στην αποστολή βρέθηκαν οι νεαροί Σκουλουδάκης και Ζίκο.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Στάθης, Ζίκο, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Γιορέντε, Τσουράκης, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ηλιάδης, Ντίνας, Γουνδουλάκης, Σκουλουδάκης, Ντιλαβέρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα