Φουλ για τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές, η μια για Αρούκα!

10:34 9/8/2016 - Πηγή: Bam
Η... πραγματική ενίσχυση τώρα αρχίζει στον Ολυμπιακό. Πέρα από τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του, ο Πάουλο Μπέντο συζήτησε χθες για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οπως διαβάσατε νωρίτερα στο SPORTIT, ο 47χρονος Πορτογάλος θα έχει τον τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Εκτός από την αξιολόγηση, πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και ενίσχυση.
Μάλιστα, από την πρώτη μέρα, οι Πειραιώτες ικανοποίησαν μια από τις μεταγραφικές επιθυμίες του Μπέντο, αποκτώντας τον Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί επίσης για στόπερ, δυο εξτρέμ και επιθετικό, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ακραίος μπακ (ο Σαλίνο παραμένει πάντοτε στο «κάδρο»). Φυσικά, σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό θα παίξει η ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα έχει δικαίωμα να προβεί σε μια αλλαγή στη λίστα που δήλωσε χθες στην UEFA, με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Αρούκα (18 και 25 Αυγούστου), μέχρι και μια ημέρα πριν από το πρώτο ματς. Γι’ αυτό, θα γίνει προσπάθεια η μια προσθήκη να ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Αυγούστου.
Keywords
Τυχαία Θέματα