Φονιάδες των λαών…. στο Καραϊσκάκη

12:42 10/8/2015 - Πηγή: Bam

Τέλος η στέρηση για όσους έμειναν στον κλεινόν άστυ, επιτέλους η ομάδα έκανε ντεμπούτο …. φιλικό μπροστά στον κόσμο της και φρόντισε να τους ανταμείψει κερδίζοντας τη Μπεσίκτας 2-1, εμείς επιλέγοντας να είμαστε διακοπές …. σκάσαμε και ζηλέψαμε … ολίγον τι …. που δεν είμαστε εκεί και το ρίξαμε στο φαϊ και τις ρακιές… τώρα τι θα διαβάσετε από εδώ και κάτω… υπ’ ευθύνη σας….

Ρομπέρτο: Το κορμί δε χρειάστηκε να κουραστεί ιδιαίτερα παρόλα αυτά πιάστηκε λίγο «αδιάβαστος» σε κάποιες φάσεις … έκανε και μια ηρωική έξοδος… του Μεσολογγίου!!!

Ομάρ: Για άλλη μια φορά αποτελεί σταθερή αξία στην

άμυνα … σου εμπνέει μια σιγουριά… γιαυτό και δεν πωλείται … πρόεδρε.

Βούρος: Ο προπονητής δείχνει να του έχει εμπιστοσύνη ή περιμένει και αυτός όπως όλοι μας …. ΣΤΟΠΕΡ….. ο μικρός τοχουμε ξαναπεί δεν είναι ακόμα ενδεκαδάτος τουλάχιστον για τα 5-6 ματς φωτιά!!

Σιόβας: Δεν ήταν τόσο καλός όσο στο προηγούμενο φιλικό… μήπως κουράστηκε το παλουκάρι;;;

Σαλίνο: Ο καλός στρατιώτης για άλλο ένα φιλικό…. τουλάχιστον… δείχνει να το θέλει πολύ να μείνει … στην ενδεκάδα… δε με χαλάει με τέτοιες εμφανίσεις… αρκεί να προλαβαίνει να γυρίζει γρήγορα … στα αμυντικά του καθήκοντα…

Μιλιβόγεβιτς: Ο μίστερ πάσας, ακούραστος … αθόρυβος.

Μπουχαλάκης: Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και αν έχει διάρκεια τον βλέπω ενδεκαδάτο!!!

Φορτούνης: Δεν ήταν καλός όσο στα προηγούμενα παιχνίδια… το πάλεψε πάντως και είχε μια άτυχη στιγμή όπου θα τον αφήσει έξω για καμιά 15 μέρες.

Πάρντο: Είπαμε τι να γράψουμε πάλι…. κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια;;; μας αρέσει πολύ … και απλά θα σημειώσουμε ότι κάνει ….. και σέντρες… έτσι γιατί μας την είπε μια ψυχή!!!

Ντουρμάζ: Θα επιμείνω στην άποψή μου ότι κάνει τη καλύτερη σεζόν…. και μόνο κέρδος μπορείς να βγάλεις από αυτό!!!!

Χάρα: Δουλεύει πολύ… το αγόρι… δε ξέρω τι θα γίνει με την περίπτωσή του… δύσκολα με Φίνμπο και Πουλίδο…. αν και από τον τελευταίο δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Αλλαγές: Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι Αυλωνίτης, Μαζουάκου και Φινμπόγκασον πήραν την θέση των Σιόβα, Σαλίνο και Χάρα, αναγκαστική αλλαγή στο 55ο λεπτό για τον Φουρτούνη όπου την θέση του πήρε ο Φουστέρ, στο 68ο λεπτό οι Καπίνο, Μποτία, Ντοσεβί αντικατέστησαν Ρομπέρτο, Βούρο και Ντουρμάζ, στο 76ο λεπτό ο Πάρντο αντικαταστάθηκε από τον Πουλίδο και ο Μπουχαλάκης από τον Κασάμι, στο 85ο λεπτό ο Μανιάτης αντικατέστησε το Μιλιβόγεβιτς και στο 90 plus oΣάλιακας τον Ομάρ.

Αυλωνίτης: Δεν χρειάστηκε να πάρει πρωτοβουλίες.

Μαζουάκου: Για πρώτη φορά μετά από αρκετά παιχνίδια ήταν λίγο καλύτερος κυρίως επιθετικά.

Φινμπόγκασον: Άνοιξε λογαριασμό έτσι στο φιλικό… γιατί όταν σοβαρέψουν τα πράγματα θα μοιράζει χαρτομάντιλα … λέμε

Φουστέρ: Κινητικός όπως πάντα…. δεν είναι ο σούπερ οργανωτής αλλά πάντα με διάθεση αλλά περισσότερο με ψυχή…. φτου μη τον ματιάσω όταν είναι στην ενδεκάδα … ο μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι.

Καπίνο: Εκτέθηκε σε κάνα δυο φάσεις….

Μποτία: Του λείπουν ανάσες και πατήματα.

Ντοσεβί: Το προσπαθεί αλλά δεν… πιστώνεται το κερδισμένο πέναλτι…. αλλά μέχρι εκεί .

Πουλίδο: Αν δεν τον δούμε στη φυσική του θέση, στη κορυφή της επίθεσης με Τσόρι ή Φορτούνη να τον τροφοδοτούν… δεν … δεν…. ας το σκεφθεί λίγο ο Σίλβα.

Κασάμι: Μόνο για τσαμπουκά είναι καλός… το γουστάρω μεν αλλά…..

Υ.Γ.1. Ο «αρχηγός» πάτησε πάλι χορτάρι…. δεν μπορεί να κριθεί αλλά …. τώρα όμως φταίω εγώ … που δε μου έλειψε καθόλου;;;

Υ.Γ.2. Ρε σεις … χαλαρώστε λίγο… δε πιστεύω να έχει εκτάκτως σήμερα δίκη στο αντικειμενικό κανάλι… για το πέναλτι που κέρδισε ο Ντοσεβί …

Redoula …. έγραψε και πάει ρίξει …. βουτιά!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα