Έτοιμος ο Ολυμπιακός για Παρτιζάν

08:50 1/8/2017 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός πηγαίνει πανέτοιμος για το ματς της Τετάρτης με την Παρτιζάν έχοντας συνάμα και τον «αέρα» του 1-3 αλλά σε καμία περίπτωση εφησυχασμό.

Ο Χάσι και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για μια ακόμη «μάχη» με στόχο να κερδίσουν και να επικυρώσουν τη πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 46χρονος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει λιγότερα προβλήματα από ότι είχε στην προετοιμασία για το ματς στο Βελιγράδι (μόνο Μποτία και Ταχτσίδης είναι εκτός) άρα περισσότερες
επιλογές για το βασικό του σχήμα.

Ο Χάσι και στη χθεσινή προπόνηση έδειξε πως εκτός από την δεδομένη συμμετοχή του Φορτούνη στο βασικό σχήμα αντί του Σεμπά, σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Βούκοβιτς βάζοντας τον Σέρβο δίπλα στον Ρέτσο ενώ σύμφωνα με αυτά που έδειξε στο διπλό σκέφτεται για την μια πλευρά της επίθεσης ανάμεσα στον Καρσελά και τον Πάρντο.

Πάντως αν και μοιάζει πλέον πιο πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο Βούκοβιτς δεν αποκλείεται τελικά να διατηρήσει ο Χάσι το δίδυμο Ρομαό-Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας βάζοντας στον άξονα ξανά τον Σιώπη δίπλα στον Οφόε. Ουσιαστικά ο Χάσι ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με την Παρτιζάν έχοντας ως δεδομένη μια αλλαγή σε σχέση με το ματς του Βελιγραδίου (Φορτούνης) και ανοικτό το ενδεχόμενο για το πολύ άλλες δύο, με πιθανότερη αυτή του Βούκοβιτς αντί του Σιώπη.
Keywords
Τυχαία Θέματα