«Έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Ιντέγε»

19:21 31/8/2015 - Πηγή: Bam

Για πρώτη φορά από το μεσημέρι που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιντέγε Μπράουν αγγλική ιστοσελίδα «έρχεται» όχι μόνο να το επιβεβαιώσει αλλά να αποκαλύψει ότι η προσπάθεια της ελληνικής ομάδας είναι πολύ πιθανό να στεφθεί με επιτυχία.


Αγγλική ιστοσελίδα επικαλείται πηγές κοντά στη διοίκηση της Γουέστ Μπρομ και αναφέρει ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην ελληνική ομάδα.

Το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι μεταγραφές επιθετικών παικτών

που έκανε η αγγλική ομάδα ώθησαν τον Μπράουν στην έξοδο.

Υπήρξαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του Νιγηριανού επιθετικού αλλά καμία από αυτές δεν έκαναν επίσημη πρόταση. Κάτι τέτοιο έκανε ο Ολυμπιακός ο οποίος –πλέον- είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Μάλιστα πριν από λίγο ο Ιντέγε ακολούθησε τον Ολυμπιακό στο instagram

Ο Ιντέγε Μπράουν πριν από λίγα λεπτά άρχισε να ακολουθεί τον Ολυμπιακό στο instagram. Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία έγινε άμεσα αντιληπτή από τους οπαδούς της Γουέστ Μπρομ οι οποίοι φυσικά και σύνδεσαν αυτό το γεγονός με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα.

«Ο Ιντέγε ακολούθησε τον Ολυμπιακό στο instagram, φαίνεται ότι είναι ο ένας από εκείνους που αποχωρούν», έγραψε ένας οπαδός της αγγλικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα