Έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς

12:22 29/8/2017 - Πηγή: Bam
Σύμφωνα με το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ φαίνεται πως ο Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για άλλους επιθετικούς.

Τρεις μέρες απέμειναν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό κινούνται με σκοπό να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Το όνομα του Ούρος Τζούρτζεβιτς
είναι ψηλά στη λίστα και είναι η πιο προσιτή επιλογή. Η Παρτιζάν φαίνεται πως δεν έχει άλλες προτάσεις στα χέρια της για τον Σέρβο, παρά τα όσα ακούγονταν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία και Τουρκία. Ο ίδιος ο παίκτης παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που γνωρίζει ότι ενδιαφέρθηκε.

Από χθες (28/8) υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να έχουν αφήσει την περίπτωση απόκτησης τους, ωστόσο όμως φάνηκε ότι πρόκειται για παιχνίδι τακτικής, προκειμένου να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις της η σέρβικη ομάδα.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Νιούκαστλ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, παρά τις διαψεύσεις των πρωταθλητών Ελλάδος. Οι «καρακάξες» δεν υπολογίζουν τον 23χρονο Σέρβο επιθετικό, ο οποίος όμως έχει προτάσεις και από ομάδες της Ιταλίας.

Στο προσκήνιο υπάρχει και το όνομα του Ντεμπά Μπα, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σανγκάη Σενχούα για τον Σενεγαλέζο και αναμένεται να δούμε ποιος τελικά θα είναι ο «εκλεκτός» που θα επιλεχθεί για την κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα