Έτοιμος για τη στέψη

10:17 12/6/2015 - Πηγή: Bam

Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο. Είναι καλύτερος και δίκαια επικράτησε στο ΟΑΚΑ.

Οπως και να το κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι ανώτερος. Νίκησε, λοιπόν, και τον... φάρο και πάει για τη σκούπα στο ΣΕΦ. Τόσο απλά.

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε γυρισμός για τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες νίκησαν και τ

ους «γκρι». Κατά την άποψή μου οι διαιτητές έδωσαν σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων,

αλλά στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το «διπλό». Προφανώς και χρειάζεται προσοχή στον τρίτο τελικό, αλλά εδώ που φτάσαμε δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη στέψη. Δίκαια θεωρώ αφού είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει περισσότερες λύσεις από τον ΠΑΟ. Τον τελευταίο μήνα η ομάδα του Πειραιά έχει νικήσει τρεις σερί φορές το «τριφύλλι». Κερδίζει με καλό μπάσκετ, βρίσκοντας κάθε φορά και διαφορετικό παίκτη για να τον βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση. Πριν ήταν ο Σλούκας, χθες βγήκε ο Ντάρντεν.

Ο Παναθηναϊκός τα περίμενε όλα από τον Μαυροκεφαλίδη. Δεν γίνεται έτσι δουλειά. Προσπάθησε πολύ ο ΠΑΟ, μα δεν μπορούσε να πλησιάσει και να γίνει ανταγωνιστικός. Η δύναμη της έδρας σημαντική, αλλά αυτή τη φορά όχι καθοριστική. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και φαίνεται ξεκάθαρη μέσα στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και για να τελειώσει τη σειρά με καθαρό 3-0 την Κυριακή θα πρέπει να μην παρασυρθεί από αυτό το προβάδισμα που έχει. Ο κόσμος στο ΣΕΦ θα περιμένει νίκη με διαφορά από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά ας μην ξεχνάνε στον Πειραιά ότι αρκεί η νίκη και με έναν πόντο. Τα άλλα έπονται...

(Αρθρογραφία SPORTDAY - Μπάμπης Χριστόγλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα