«Ερυθρόλευκο» πάρτι στο Καραϊσκάκη

09:44 13/4/2014 - Πηγή: Bam

Την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος γιορτάζει απόψε ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, και από το πρωί θα στηθεί ένα πάρτι εκτός του Καραϊσκάκη που θα έχει συνεχιστεί εντός γηπέδου.

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα σηκώσουν τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο στη Σούπερ Λίγκα και 41ο στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Πριν, όμως, από τη φιέστα

υπάρχει και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Και σε αυτό οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τη χρονιά στο πρωτάθλημα.

Στόχος είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και εν όψει του επαναληπτικού στο Κύπελλο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ο Μίτσελ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και άφησε εκτός μόνο τον Σαλίνο.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς τους, οι οποίοι θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο και θα στηρίξουν το έργο της UNICEF.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τόρες, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Εντινγκά, με τους Φουστέρ και Κάμπελ στα πλάγια. Ο Ντομίνγκες θα παίξει πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Πέρες, Σάμαρης και Βαλντές.

Εκτός έμειναν οι πιτσιρικάδες Βέργος (τραυματίας), Σάλιακας, Βούρος, οι Πορτογάλοι Πελέ, Μασάντο, ο Σέποβιτς, ο Χολέμπας (τραυματίας) και ο Σιόβας που ένιωσε ένα τσίμπημα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα