Έρχεται μπαμ με Ντεφούρ;

14:30 6/6/2017 - Πηγή: Bam
Η άφιξη του Μπεσνίκ Χάσι στη χώρα μας και η επικείμενη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» δημιουργεί νέα δεδομένα στο μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές από την «αγορά» του Βελγίου θεωρούνται υποψήφιοι στόχοι.

Από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, οι μηχανές θα μπουν στο «φουλ» όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ των Πειραιωτών.Ήδη έχουν ακουστεί ορισμένα ονόματα όπως του Γκονσάλο Ροντρίγκες, του πρώην εξτρέμ τους, Βλάντιμιρ
Βάις, αλλά και του επιθετικού Φελίπε Μόρα.

Ένα νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο και αν αποκτηθεί θα πρόκειται για μια πολύ ποιοτική προσθήκη, είναι αυτό του Βέλγου, Στίβεν Ντεφούρ. Πρόκειται για 29χρονο διεθνή (50 συμμετοχές/2 γκολ) χαφ που έχει συνεργαστεί για δύο χρόνια στην Άντερλεχτ με τον Μπεσνίκ Χάσι.

Ανήκει στην Μπέρνλι που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016, πραγματοποιώντας την πιο δαπανηρή μεταγραφή της ιστορίας της δίνοντας περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ. Έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στην Αγγλία, καθώς ήταν σε πολλά ματς βασικός μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά στη συνέχεια είχε πολύ περιορισμένο χρόνο και συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε μια φορά ως βασικός και τρεις ως αλλαγή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση και την κάνει πιο δύσκολη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δελεάσει τον παίκτη, έχοντας αντιπάλους ομάδες από Κίνα και Ντουμπάι, που τον είχαν προσεγγίσει και πέρυσι, αλλά τελικά η Άντερλεχτ τα βρήκε με την Μπέρνλι. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικά ποσά είχαν δώσει για τον αποκτήσουν και η Πόρτο, αλλά και η Άντερλεχτ και συγκεκριμένα είχαν βγάλει από τα ταμία τους έξι εκατομμύρια ευρώ. Οπότε, μιλάμε για μια δύσκολη και δαπανηρή περίπτωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα