Επιστροφή στη βάση και… φουλ για Champions League!

12:12 16/7/2016 - Πηγή: Bam
Δεύτερο στάδιο προετοιμασίας... τέλος για τον Ολυμπιακό. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο χθεσινό φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ, η αποστολή των «ερυθρολεύκων» διανυκτέρευσε στο Ρόζελαρ, πόλη διεξαγωγής του αγώνα, και όχι στο Γκενκ, όπου είχε καταλύσει το προηγούμενο 10ήμερο.

Υστερα από την προετοιμασία διάρκειας 11 ημερών στην Αυστρία και ίσου χρονικού διαστήματος στο Βέλγιο, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα «πετάξουν» σήμερα για την Αθήνα.
Ο Βίκτορ Σάντσεθ έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και προέβη σε πολλά «πειράματα» στα πέντε φιλικά ματς (νίκη 4-1 επί της Χορν, 1-1 με τη Βάκερ Ινσμπρουκ, 2-2 με τη Γάνδη, νίκη 3-2 επί της Βέστερλο και 0-0 με την Κλαμπ Μπριζ).

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη θα προετοιμάσει την ομάδα του για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά ή τη Σερίφ Τιρασπόλ, στις 26 ή 27 Αυγούστου. Στο πρόγραμμα υπάρχει ένα ακόμη φιλικό-πρόβα τζενεράλε, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, την ερχόμενη Τετάρτη (20/7, 21:00).
Keywords
Τυχαία Θέματα