Είπαν το στερνό αντίο στον Θεόδωρο Νικολαΐδη

13:13 21/3/2017 - Πηγή: Bam
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, είπαν τον τελευταίο «αντίο» στον κορυφαίο της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας, Θόδωρο Νικολαΐδη, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και αθλητές το πρωί της Τρίτης 21/3 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Θόδωρος Νικολαΐδης έφυγε σε ηλικία 91 ετών το πρωί του Σαββάτου (18/3), με το χαμό του να αφήνει τεράστιο κενό στο χώρο της εληνικής δημοσιογραφίας.

Τον εκδότη του «Φωτός» αποχαιρέτησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Στην κηδεία
για να πουν το τελευταίο «αντίο» βρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, μαζί με τον αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μίμης Δομάζος και ο Αντώνης Αντωνιάδης και πλήθος κόσμου από τον αθλητισμό, τη δημοσιογραφία και την πολιτική.

Στεφάνια μεταξύ άλλων, έστειλαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Θανάσης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο αντιπρόεδρος της UEFA, Θοδωρής Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Super League και αρκετά Μέσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα