Εγινε ό,τι γουστάρει ο κόσμος

08:13 19/4/2013 - Πηγή: Bam

Αυτo με Ιμπαγάσα - Μασάντο στο κέντρο πρέπει να το ξανακάνει ο Μίτσελ.

Βοηθάει τον Πορτογάλο να φανεί κι αυτός με τον Αργεντινό δίπλα του. Θα μου πει κάποιος ότι έτσι γίνεται η άμυνα χωνί. Πρώτον, άμα είναι να βάζουμε πέντε - έξι και να τρώμε ένα δύο δεν τρέχει τίποτα. Δεύτερον, η άμυνα με πρώτο τον Σιόβα θαλασσοδερνότανε από μόνη της...

Και σ' αυτό το χορταστικό παιχνίδι εκείνο

που καταλάβαμε είναι πως μόνο ο Ιμπαγάσα μπορεί να ομορφαίνει το παιχνίδι του φετινού Ολυμπιακού. Οι υπόλοιποι μπορεί να πιάνουν καλή απόδοση (όταν πιάνουν), αλλά να δώσουν ρυθμό και τελική πάσα δυσκολεύονται, με χτυπητή εξαίρεση τον Αμπντούν.

Ο,τι καλό είδαμε ξεκινούσε από τα πόδια του Ιμπαγάσα. Ακόμα και οι κομπίνες στα φάουλ.

Ο Κωστας Μήτρογλου χωρίς να πιάσει εντυπωσιακή απόδοση «καθάρισε» με δύο γκολ. Το πιο εντυπωσιακό γκολ ήταν αυτό του Φετφατζίδη που σμπαράλιασε την άμυνα του Πανθρακικού με τη γνωστή διαγώνια κίνηση.

Σε αυτo το ματς έγινε αυτό που γουστάρει και ζητεί ο κόσμος. Οταν ο Θρύλος παίζει στο Φάληρο με αδύναμο αντίπαλο, πρέπει να τον «σκοτώνει». Να βλέπει ο οπαδός γκολ και θέαμα, ώστε να φεύγει για το σπίτι του ικανοποιημένος. Ας το έχουν υπ' όψη τους ο Μίτσελ και οι παίκτες.

Οταν τα προσφέρουν αυτά, τότε ο κόσμος δεν είναι αχάριστος. Τους ανταμείβει με θερμό χειροκρότημα. Το Κύπελλο με μία καλή εμφάνιση είμαι σίγουρος πως θα σβήσει τις κακές αναμνήσεις μέσα στη χρονιά, από το μυαλό πολλών. Και του προέδρου, ίσως...

Μπάμπης Χριστόγλου

Keywords
Τυχαία Θέματα