Εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ

18:30 23/10/2016 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Κ-20, χάρη στα γκολ των Θανάση Ανδρούτσου (45'+1') και Γιώργου Ξενιτίδη (90'+2').

Σε παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League
K-20, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (23/10) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 και παρέμεινε αήττητος, έχοντας σε 6 αγώνες, 5 νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε δύο δοκάρια, δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες και φυσικά το γκολ στις καθυστερήσεις. Τα δύο γκολ του αγώνα σημείωσαν ο Θανάσης Ανδρούτσος (45'+1') και ο Γιώργος Ξενιτίδης (90'+2').

Μόλις στο 3' ο Ολυμπιακός είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Θανάση Ανδρούτσο, ενώ στο 12' ο Κώστας Κηπουρός σούταρε μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Σιαμπάνης απέκρουσε με δυσκολία την μπάλα. Στο 15' το σουτ του Ανδρούτσου δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 38' ο Κηπουρός εκτέλεσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 42', πάλι ο Κηπουρός, εκτέλεσε φάουλ, ο Στάθης Λάμπρου έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σιαμπάνης απέκρουσε και πάλι. Στο 45'+1' ο Μάριος Βρουσάι έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα πλάγια και πάσαρε την μπάλα στον Ανδρούτσο, ο οποίος έκανε με πλασέ το 1-0. Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με δύο αλλαγές στην εντεκάδα του και ανέβηκε ψηλά για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα το 90'+2' ο Ολυμπιακός διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Μάριος Βρουσάι έβγαλε από τα πλάγια ασίστ στον Γιώργο Ξενιτίδη, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.

Να σημειωθεί πως με το σφύριγμα της λήξης, ο προπονητής της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ρέντη.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (79' Καμπετσής), Τασιούλης (63' Κωστανάσιος), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (72' Ξενιτίδης), Βρουσάι.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοτσάκης, Μελετίδης, Ματθαίου, Μίσκοβιτς (56' Αηδονίδης), Κωνσταντίνου (46' Σταθόπουλος), Δημητριάδης (46' Τζοβάρας), Χατζηδίμπας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, όπως και ο Πάουλο Μπέντο με τους συνεργάτες του. Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη έδωσαν το "παρών" οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοδέστο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε ευκαιρίες για να πετύχει πολλά γκολ, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια καλή εικόνα, αλλά δεν κινδυνέψαμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι καλός για όλο το παιχνίδι και από ματς σε ματς καλύτερος. Αυτό είναι το ζητούμενο. Έχουμε ένα πλάνο και το τηρούμε. Μας ενδιαφέρει η πρόοδος των παιδιών, αλλά και η καλή εικόνα της ομάδας. Βλέπουμε παιδιά που πέρυσι έπαιζαν στην Ακαδημία να αγωνίζονται στο Europa League, αλλά και το Πρωτάθλημα, και αυτό για εμάς στην Κ-20 είναι οδηγός για τη συνέχεια".

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Άρντιτ Τόλι, τόνισε: "Πήραμε μία νίκη που θα μπορούσε να έχει έρθει πολύ πιο εύκολα και από το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Είδαμε την ομάδα να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν είχε την ίδια απόδοση. Παρόλα αυτά, δεν κινδυνέψαμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Οι προπονητές έχουν απαιτήσεις από εμάς και εμείς για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε όλοι θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι".

*Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι με τον Ατρόμητο το Σάββατο (29/10) στο Ρουφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα