Έδειξε έτοιμος ο Πασιένσια

20:44 20/9/2016 - Πηγή: Bam
Ο Γκονσάλο Πασιένσια ήταν το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού από τη νίκη με 2-1 στο φιλικό που έγινε το πρωί απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο 22χρονος Πορτογάλος φορ πέτυχε ΚΑΙ τα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων» βάζοντας πονοκέφαλο στον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος πλέον αποκτά μία ακόμη πολύ καλή επιλογή για την επιθετική γραμμή, πίσω από τον Ιντέγε
και τον Καρντόσο.

Στο φιλικό αγωνίστηκαν τόσο ο Δημήτρης Σιόβας, που αφήνει πίσω τον τραυματισμό του, όσο και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή με τον Πορτογάλο προπονητή να του στέλνει μήνυμα για να δουλεύει πιο σκληρά στις προπονήσεις.

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 42' με τον Περογαμβράκη.

Επίσης έπαιξαν οι Ρομαό, Χουτεσιώτης, Μανθάτης και Μπουχαλάκης. Αντίθετα, δεν αγωνίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Περισσότερα σε λίγο…

Η σύνθεση του Απόλλωνα Σμύρνης: Χιώτης (60’ Γεωργακόπουλος), Κύργιας (78’ Καλλέργης), Δεληζήσης (78’ Αλιατίδης), Ντάσιος (60’ Πάνος), Ρομάνο (46’ Αλμπάνης), Πουρτουλίδης (60’ Κονέ), Σιατραβάνης (60’ Γκούφας), Τζάνης (60’ Τρίγκας), Βαλεριάνος (46’ Ρουμπουλάκου), Διαμαντόπουλος (46’ Πετρόπουλος), Περογαμβράκης (46’ Κάσσος).
Keywords
Τυχαία Θέματα