Διαλέγει «κόφτη»

07:57 31/7/2013 - Πηγή: Bam

Όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν για τον αμυντικό χαφ θα εξετάσουν στον Ολυμπιακό μετά το φιλικό με τη Λίβερπουλ. Ο Ενό, ο Αγκιλάρ, ο Σισοκό και η… έκπληξη.

Προσεκτικοί στην υπόθεση του αμυντικού χαφ θέλουν να είναι στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες τονίζουν πως δεν βιάζονται για την συγκεκριμένη

προσθήκη στη μεσαία γραμμή της ομάδας και οι όποιες εξελίξεις δρομολογούνται μετά το φιλικό με τη Λίβερπουλ στην Αγγλία (στις 03/08).

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας υπάρχουν οι περιπτώσεις του Ενό, του Αγκιλάρ και του Σισοκό, ενώ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ διέψευδε τις πληροφορίες για τον Ζε Εδουάρδο.

Ο Καμερουνέζος χαφ του Άγιαξ θεωρείται «κλεισμός», ο Γάλλος άσος της Παρί περιμένει στο ακουστικό του και ο Ισπανός θέλει να φύγει από την Έρκουλες που υποβιβάστηκε.

Δεν αποκλείεται, όμως, να προκύψει κάποια έκπληξη με έναν παίκτη το όνομα του οποίου δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα, σταντ-μπάι έχουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας την υπόθεση του Μιγκέλ Τόρές. Η συγκεκριμένη απόφαση ανήκει στον Μίτσελ και το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει, επίσης, μετά το σαββατιάτικο ματς.

Εν τω μεταξύ, ο Λορένθο έφυγε από τη Γερμανία για άγνωστο προορισμό και δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό συνδυάζεται με κάποια μεταγραφή.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα