Δεν σεβάστηκε γριά κυρία...

15:04 23/10/2014 - Πηγή: Bam

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και πάλι. Μία ακόμη μεγάλη νίκη κόντρα σε μια τεράστια ομάδα όπως η Γιουβέντους. Μπήκε διαβασμένος και δεν άφησε την ιταλική ομάδα να κάνει το παιχνίδι της. Εβγαλε ένα απίστευτο γκολ και μπόρεσε να το κρατήσει έως το τέλος. Ναι, είχε τον Ρομπέρτο και πάλι σε τρομερή βραδιά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουν και οι τερματοφύλακες.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ πιο δύσκολο, αφού οι πρωταθλητές έδωσαν μέτρα
στο γήπεδο και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλα. Πήρε ολοκληρωτικά την κατοχή η Γιούβε και η μια φάση διαδεχόταν την άλλη. Το αποτέλεσμα όμως είναι πάντα αυτό που μετράει. Οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που κράτησαν την εστία τους ανέπαφη, όλα τα υπόλοιπα για το πώς τα κατάφεραν δεν μετράνε. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για πρόκριση και όλα τα σχετικά.

Είναι ακόμη νωρίς σε έναν ισορροπημένο όμιλο. Ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο βήμα για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση και τη συνέχεια στην Ευρώπη. Μπορεί να ακούγεται βαρύ, αλλά για τους Πειραιώτες αυτό που μετράει είναι να πηγαίνουν βήμα-βήμα. Για τον κόσμο και όλη την Ευρώπη είναι σημαντικό ότι ένας ακόμη σπουδαίος σύλλογος λύγισε στο Φάληρο. Μέσα σε ένα χρόνο έχουν γονατίσει Μπενφίκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Δεν είναι και μικρό πράγμα αυτό. Ηταν μια ακόμη απόδειξη για την καθιέρωση του Ολυμπιακού στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια και πως ό,τι έχει καταφέρει δεν είναι τυχαίο. Οι Ιταλοί ας γκρινιάζουν για την αστοχία τους και τις μεγάλες επεμβάσεις του Ρομπέρτο. Πρόβλημά τους...

Αρθρογραφία Μιχάλης Λεάνης Sportday

Keywords
Τυχαία Θέματα