Μπόγρης: «Με τα… πόδια από το Μπιλμπάο στον Ολυμπιακό»

11:59 9/6/2016 - Πηγή: Bam
Κάτι παραπάνω από… απλώς θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης στην εκπομπή «Βράδυ» στον Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.

Περπατώντας από το Μπιλμπάο
θα πήγαινε στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπόγρης, αν είχε στα χέρια του πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», όπως δήλωσε αφοπλιστικά ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Βράδυ» στον Alpha.

«Έχω συμβόλαιο, αλλά υπάρχει buy out. Αν με ήθελε ο Ολυμπιακός θα έφευγα από την Αθήνα, θα πήγαινα στο Μπιλμπάο και θα ερχόμουν με τα… πόδια στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 27χρονος σέντερ, ενώ όταν ρωτήθηκε και για την κλήση του στην Εθνική απάντησε: «Έμαθα πριν δυο μέρες ότι θα είμαι στην Εθνική, είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν στόχος ζωής και μακάρι να είμαι και στους 12. Είναι όνειρο να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Όσο για τους Σπανούλη και Διαμαντίδη, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης, είπε: «Είναι τελείως διαφορετικοί. Για τον Βασίλη κρατάω ότι είχε χάσει 2 κρίσιμες βολές σε ένα παιχνίδι και την άλλη μέρα πήγε στο γήπεδο και σούταρε 500. Για τον Διαμαντίδη ότι προσπαθούσε να βοηθήσει ακόμη και τον τελευταίο παίκτη που ήμουν εγώ, να ενταχθεί στην ομάδα και να γίνει όσο πιο χρήσιμος γίνεται».

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Δεν είναι εύκολο να έχεις σχέση εξ αποστάσεως, αλλά να’ ναι καλά τα αεροπλάνα. Δεν προσπάθησε ποτέ να με επηρεάσει σε μια απόφαση. Ίσα-ίσα εκείνη με έβαλε στο αεροπλάνο. Μου είπε να κάνω ό,τι έκρινα καλύτερο για την καριέρα μου και το σέβομαι απόλυτα αυτό. Ο Γιώργος προ Έλλης με τον Γιώργο μετά Έλλη δεν έχει καμία σχέση», τόνισε.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/basket/mpogris-me-ta-podia-apo-to-mpilmpao-ston-olumpiako/3173672
Keywords
Τυχαία Θέματα