«Αξιοσημείωτη η δουλειά του Μίτσελ»

13:10 19/2/2014 - Πηγή: Bam

Ακόμη ένα δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου, το οποίο αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στη δουλειά του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, ήρθε σε αυτά που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες.

Στην πορεία των προπονητών που έχουν λατινικές ρίζες έκανε μία ισπανική ιστοσελίδα, με τον Μίτσελ – μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα –

να έχουν ξεχωριστή θέση στο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται στο έργο του Ισπανού προπονητή του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ υποστηρίζει πως στόχος του είναι να γράψει ιστορία στους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το δημοσίευμα για τη δουλειά του Μίτσελ στο σάιτ «Nuevo Herald»

«Ο Μίτσελ κάνει λιγότερο… θόρυβο, αφού δεν είναι στην πρώτη γραμμή ενός μεγάλου συλλόγου στην Ευρώπη, αλλά η δουλειά του είναι αξιοσημείωτη δουλειά του ως επικεφαλής στο μοντάρισμα του Ολυμπιακού, ομάδας που ηγείται με χαρακτηριστική άνεση στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στόχος του είναι να γράψει ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης».

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα