«Άρωμα» σκανδάλου δωροδοκιών!

14:41 20/3/2015 - Πηγή: Bam

Σκάνδαλο δωροδοκιών στο εξωτερικό με εμπλοκή ελληνικών εταιριών αποκαλύπτεται σε έκθεση του ΟΟΣΑ. Όπως αναφέρεται στο κείμενο, μεταξύ των επιχειρήσεων που φέρονται να εμπλέκονται είναι και μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου των κατασκευών στην Ελλάδα. Οι υποθέσεις διερευνώνται από ξένες και ανά περίπτωση και από τις ελληνικές αρχές.

Την ερχόμενη Παρασκευή 27 Μαρτίου θα διεξαχθεί πιθανότατα το έκτακτο Eurogroup για να κρίνει τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις

και να αποφασίσει για τη ροή της χρηματοδότησης στη χώρα, αναφέρουν οι Financial Times. Έτοιμοι να παράσχουν στα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, δηλώνουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.

Για να σωθεί η Ελλάδα από την οικονομική ασφυξία πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς. «Κατανοούμε τη δυσκολία του να αποδεχθεί ότι υπάρχουν κυβερνήσεις που διαπραγματεύονται» απάντησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Άνοιξε η εφαρμογή στο Taxis Net για την ολική ή μερική καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών τεσσάρων εκατομμυρίων φορολογουμένων, που παραμένουν εκτός ρύθμισης. Όσοι πληρώσουν έως και τις 27 του μήνα θα αποφύγουν την καταβολή προσαυξήσεων και προστίμων μέχρι και 100%, ανάλογα με το ποσό της εξόφλησης.

Χωρίς Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο το τμήμα Νέο Φάληρο – Πειραιάς σήμερα και το Σάββατο από τις 7 το απόγευμα μέχρι τη λήξη της βάρδιας, λόγω των εργασιών κατασκευής του Μετρό. Οι επιβάτες θα μετακινούνται με λεωφορεία με το ίδιο εισιτήριο.

Επιστρέφει από την προσεχή Δευτέρα, 23 Μαρτίου, ο θεσμός του «αστυνομικού της γειτονιάς». Σε πρώτη φάση θα ισχύσει σε 22 γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με σκοπό το μέτρο να επεκταθεί σύντομα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Χιλιάδες τουρίστες συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν την ολική έκλειψη του ηλίου στη Νορβηγία και στα Νησιά Φερόε. Στην Ελλάδα το φαινόμενο ήταν μερικώς ορατό από τις 10.40 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ.

Με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και λίγο πριν παρέλθει το δεκαοκτάμηνο, αποφυλακίζονται, ίσως και σήμερα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός. Στις 20 Απριλίου θα βρεθούν στο εδώλιο για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Την Τετάρτη, 1η Απριλίου θα ξεκινήσει το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας. Θα ισχύσει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, και το κανονικό ωράριο θα επανέλθει την Τρίτη του Πάσχα.

Με περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια θα αποζημιωθεί ο αφροαμερικανός Ρίκι Τζάκσον από το Οχάιο, για δικαστική πλάνη. Ο Τζάκσον παρέμεινε 39 χρόνια, αδίκως, στη φυλακή για έγκλημα που δεν είχε διαπράξει.

ΚΑΙΡΟΣ: Βελτιωμένος με λιακάδα αύριο Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα