Από τον προβληματισμό, στα χαμόγελα

17:34 19/12/2016 - Πηγή: Bam
Μια κρύο, μια ζέστη! Μια προβληματισμός, μια ικανοποίηση... Καταστάσεις και συναισθήματα τα οποία τροποποιήθηκαν χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο η κατάσταση δεν ήταν καθόλου βολική για τον Πάουλο Μπέντο στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης. Η κακή εμφάνιση της εμφάνισης της ομάδας,, οι αρκετές δύσκολες στιγμές στις οποίες είχε βρεθεί η άμυνα του Ολυμπιακού
και η γκρίνια από την κερκίδα είχαν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα. Ακόμη και στη διοίκηση, άνθρωποί της, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι από όσα έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο και άκρως προβληματισμένοι από την εικόνα της ομάδας. Φυσικά όλα αυτά βάραιναν τη θέση του Πάουλο Μπέντο.

Αν και η κατάσταση έγινε χειρότερη όταν ο Παναιτωλικός σκόραρε, τα πάντα διαφοροποιήθηκαν στη συνέχεια. Οι αλλαγές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός είχαν ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η εμφάνιση της ομάδας, να ανεβάσει την απόδοσή της και τελικά να φτάσει στη νίκη.

Κάτι που φυσικά είχε ως αποτέλεσμα και τους πάντες στους ερυθρόλευκους να είναι χαμογελαστοί από την νίκη, χαμόγελα τα οποία έγιναν ακόμη πιο πλατιά από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα