Αντεπίθεση!

12:25 9/12/2014 - Πηγή: Bam

Με τον Φουστέρ και τον Τσόρι, γιατί αυτοί ξέρουν!Σε παιχνίδια σαν και αυτά, ο λόγος περνάει σε εκείνους που έχουν τις παραστάσεις και την εμπειρία να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να εμπνεύσουν τους υπόλοιπους.

Mεγάλες ομάδες δεν είναι μόνο αυτές που πάνε από επιτυχία σε επιτυχία. Μεγάλες είναι κι αυτές που πέφτουν αναπάντεχα, αλλά καταφέρνουν να σηκώνονται. Στη δεύτερη κατηγορία φιλοδοξεί να ανήκει ο Ολυμπιακός. Το βράδυ αντιμετωπίζει τη Μάλμε έχοντας ως μίνιμουμ στόχο την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα

Λιγκ κι ελπίζοντας ότι μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πολλά μπορεί να πει κανείς για το ρόστερ του Ολυμπιακού επιχειρώντας να κάνει συγκρίσεις με τα προηγούμενα χρόνια. Κάνοντας όμως τη σύγκριση με τους εγχώριους ανταγωνιστές, φτάνει και περισσεύει για να πάρει το πρωτάθλημα ακόμα κι αν ορισμένοι παίκτες δεν αποδίδουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Αυτή, όμως, είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες.

Απόψε προέχει η νίκη επί της Μάλμε κι αν είναι δυνατό μια καλή εμφάνιση που θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας.

Η Μάλμε έρχεται για να νικήσει τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει η ίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Όπως έχει αποδείξει μέχρι τώρα είναι δυσκολοκατάβλητο σύνολο με μαχητικό πνεύμα. Πετυχαίνει τους «ερυθρόλευκους» με χαλασμένη ψυχολογία και φανερά αγωνιστικά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Ο τραυματισμός του Μιλιβόγεβιτς απειλεί να αλλοιώσει τη φυσιογνωμία της ομάδας γιατί ο Σέρβος αμυντικός χαφ είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μίτσελ και αποτελούσε τον αξιόπιστο συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση.

Σε παιχνίδια σαν κι αυτά, ο λόγος περνάει σε εκείνους που έχουν τις παραστάσεις και την εμπειρία να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να εμπνεύσουν τους υπόλοιπους.

Με λίγα λόγια ο Φουστέρ και ο Τσόρι πρέπει να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές απόψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα