Αγγελόπουλοι: «Το ταξίδι θα συνεχιστεί» (video)

15:15 26/4/2014 - Πηγή: Bam

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι, μίλησαν στους δημοσιογράφους στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Μαδρίτη για τη φετινή πορεία στην Ευρωλίγκα. Το www.sport-fm.gr έχει τα πλάνα.

Εμφανώς στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά, αλλά σίγουροι πως το υπέροχο ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

τα τελευταία χρόνια έκανε απλά μία… στάση, εμφανίστηκαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την επιστροφή της αποστολής από την Ισπανία. Οι δύο διοικητικοί ηγέτες των πρωταθλητών Ευρώπης, μίλησαν εφ’ όλης της ύλης στους εκπροσώπους του Τύπου, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Αποστολή στην Μαδρίτη, Νίκος Ζέρβας

Δείτε τι είπαν για την πορεία των «ερυθρόλευκων», την Ρεάλ Μαδρίτης, το επικείμενο Final Four, το μέλλον του Ολυμπιακού στην διοργάνωση και όχι μόνο, αλλά και τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και την ΚΕΔ. Στο βίντεο που ακολουθεί, το www.sport-fm.gr, συγκέντρωσε τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης των αδελφών Αγγελόπουλων, που αν μη τι άλλο θα κάνει αίσθηση και θα συζητηθεί σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα