Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός!

14:18 3/8/2013 - Πηγή: Bam

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιθανό να έχουν οκτώ νέα πρόσωπα στη βασικής τους ενδεκάδα για την επόμενη σεζόν. Το μοντάρισμα και οι νέοι ρόλοι!

Αποστολή στο Λίβερπουλ Αντώνης Σαούλης

Δώδεκα μεταγραφές (συν μία του Κολοβού). Οι δέκα από αυτές είναι στην Αγγλία. Οι επτά προορίζονται για το βασικό σχήμα και είναι πιθανό να γίνουν οκτώ εάν αποκτηθεί και το αμυντικό χαφ που θέλουν στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Ρομπέρτο δηλαδή κάτω από τα δοκάρια, Σαλίνο,

Μετζανί στην άμυνα, ο Τσόρι στα χαφ και οι Βάις, Κάμπελ, Σαβιόλα για την επίθεση. Οι τέσσερις από τους επτά μάλιστα έχουν δεν έχουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα έξι προπονήσεις. Προφανώς και χρειάζεται χρόνο για να γίνουν ομάδα οι δέκα που ήρθαν και ακόμα περισσότερο όταν οι επτά είναι για την ενδεκάδα. Αν μη τι άλλο είναι ποδοσφαιρικός παραλογισμός να υπάρχει η απαίτηση από τον Μίτσελ να εμφανίσει μια ομάδα στα φιλικά παιχνίδια (!) έτοιμη σαν ν' αγωνιζόταν χρόνια μαζί. Ούτε πέντε μέρες δεν είναι μαζί.

ΡΟΜΠΕΡΤΟ

Εφτασε στη Γερμανία την Παρασκευή. Μπήκε στις προπονήσεις το Σάββατο! Επαιξε το πρώτο του παιχνίδι την Τετάρτη. Δηλαδή πέντε μέρες προπονήσεων και ένα φιλικό. Ακόμα δεν έχει μάθει τα ονόματα όλων των συμπαικτών του. Προφανώς και θέλει χρόνο και ο γκολκίπερ παρά το γεγονός ότι γνωρίζεται με τον Σαβιόλα και η γλώσσα τον βοηθάει με τους αρκετούς ισπανόφωνους.

ΣΑΛΙΝΟ

Είναι στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας. Ξέρει τι θέλει ο Μίτσελ από αυτόν, αλλά ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Προφανώς έχει να κάνει με τον τραυματισμό του στο τέλος της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος ακόμα δείχνει πως θέλει χρόνο, μια και είναι επηρεασμένος από τη σκληρή προετοιμασία του Ισπανού. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα από τη Σαντχάουζεν που ζήτησε από τον Μανιάτη να μη του δώσει την μπάλα, γιατί είχε κουραστεί.

ΜΕΤΖΑΝΙ

Από την Πέμπτη στη Γερμανία, στις προπονήσεις από την Παρασκευή, αλλά ο Μίτσελ τον έχει βάλει και στους τρεις αγώνες που έγιναν (Στουτγκάρδη, Χόφενχαϊμ, Σαντχάουζεν). Δείχνει να έχει μπει αμέσως στο κλίμα της ομάδας, αλλά δεν είναι αρκετό. Σε όλα τα παιχνίδια μίλαγε μέσα στον αγώνα με τους συμπαίκτες του για να συνεννοηθούν. Δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν μιλάμε για την άμυνα.

ΚΑΜΠΕΛ

Ισχύει ό,τι και για τον Ρομπέρτο. Μαζί έφτασαν στη Γερμανία με την διαφορά ότι ο Κοσταρικανός έπαιξε την Κυριακή στο φιλικό με τη Χόφενχαϊμ. Και ο Κάμπελ προσπαθεί να μάθει τι θέλει ο Μίτσελ αλλά και ο Μίτσελ προσπαθεί να καταλάβει τα δυνατά σημεία του νέου του παίκτη. Και αυτός με πέντε προπονήσεις, αλλά με δύο φιλικά στα πόδια του.

ΤΣΟΡΙ

Είναι τέτοια η κλάση και η εμπειρία του, που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Εκτός του ότι ξέρει πολύ καλά τι θέλει ο Μίτσελ, ο Αργεντινός έχει βγει μπροστά! Δεν είναι τυχαίο ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο για σχεδόν 15 λεπτά. Είναι η εξαίρεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει δέσει και με όλους τους συμπαίκτες του. Προφανώς θέλει και αυτός χρόνο για να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

ΒΑΪΣ

Επίσης από την αρχή της προετοιμασίας ο Σλοβάκος. Ο οποίος και αυτό δείχνει στα φιλικά το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Ωστόσο τώρα θ' αρχίσει και αυτός να μαθαίνει με ποιους θα βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Δηλαδή με τον Κάμπελ, τον Τσόρι και τον Σαβιόλα.

ΣΑΒΙΟΛΑ

Ο τελευταίος της παρέας. Και λέμε ο τελευταίος, γιατί ήταν ο μόνος που ενσωματώθηκε στη Γερμανία και δεν είχε προετοιμασία στα πόδια του. Εκτός όμως του ότι δεν βρίσκεται στο επίπεδο των συμπαικτών του, ο Αργεντινός έπαιξε για πρώτη φορά και στο φιλικό με τη Σαντχάουζεν για μόλις 30 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα