Άγρια καταδίωξη για τους δύο Γαλλοαλγερινούς!

14:36 8/1/2015 - Πηγή: Bam

Ανθρωποκυνηγητό στη βόρεια Γαλλία για τη σύλληψη των δύο Γαλλοαλγερινών που φέρονται να αιματοκύλησαν χθες το «Charlie Ebdo». Από το πρωί έχουν σημειωθεί τρεις νέες επιθέσεις, με απολογισμό μία νεκρή αστυνομικό και έναν τραυματισμένο οδοκαθαριστή, στο Παρίσι και τη Λιόν.

Μεγάλες διαδηλώσεις συμπαράστασης διοργανώνονται σήμερα στο

Παρίσι, σε άλλες γαλλικές πόλεις και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο, στην οδό Σίνα στις 5 το απόγευμα.

Με διακοπή της χρηματοδότησης στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα προειδοποίησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σε περίπτωση που μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία με την Τρόικα.

Ο Βασίλης Οικονόμου, προερχόμενος από τη «δεξαμενή» των ανεξάρτητων βουλευτών, αλλά και η Άντζελα Γκερέκου, θα δώσουν το παρών στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. «Ανήθικη πολιτική πράξη η ένταξη Γκερέκου» σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Υποψήφιος στη δεύτερη περιφέρεια της Αθήνας και στη Βοιωτία, θα είναι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα. Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εφέτης-ειδικός ανακριτής Χρήστος Κατσιάνης αναλαμβάνει με απόφαση της Ολομέλειας Εφετών, την υπόθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Σε βάρος του προέδρου του ΛΑΟΣ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανακριβές πόθεν έσχες και συμμετοχή σε of shore εταιρία.

Χωρίς πατάτες τηγανητές σερβίρονται τα γεύματα στα περίπου 100 εστιατόρια McDonald's της Βενεζουέλας, με την επίσημη αιτιολογία να είναι, «εργατικές διαφορές σε λιμάνια των δυτικών ΗΠΑ από όπου και αναχωρούν τα φορτία με προορισμό τη Βενεζουέλα».

ΚΑΙΡΟΣ: Υποχωρεί σταδιακά το κύμα βαρυχειμωνιάς στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας, σε μικρή άνοδο, μέχρι τους 7 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα