Αγωνία για 6 ανθρώπους στο Αιγαίο!

08:54 15/12/2015 - Πηγή: Bam

Σε εξέλιξη επιχείρηση του λιμενικού, ανοιχτά του Καστελόριζου, για τον εντοπισμό έξι μεταναστών, ενώ άλλοι 5 περισυνελέγησαν από τη θάλασσα. Η τουρκική Ακτοφυλακή ζήτησε τη συνδρομή του λιμενικού για τον εντοπισμό των 6 αγνοουμένων.

Νέα συνάντηση με τους δημάρχους Γλυφάδας, Ελληνικού - Αργυρούπολης και Αλίμου έχει σήμερα το πρωί ο Γιάννης Μουζάλας, προκειμένου να τους ενημερώσει για το σχέδιο του υπουργείου σχετικά με τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών σε παλαιές εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Εν

τω μεταξύ περισσότεροι από 500 μετανάστες από την Ειδομενη έχουν επιστρέψει στη Λέσβο προκειμένου να προσπαθήσουν να καταγραφούν ως πρόσφυγες για να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Στη Λέρο και τη Χίο μεταβαίνει την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός, όπου θα επιβλέψει τις διαδικασίες ίδρυσης Hot Spots.

Κατά πλειοψηφία πέρασε χθες από τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που θα ξεκλειδώσει την υποδόση του 1 δις ευρώ. Σήμερα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο ψηφίζεται στην Ολομέλεια, ωστόσο τα δύσκολα μέτρα, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό και η φορολόγηση των αγροτών, έχουν μεταφερθεί για μετά τις γιορτές.

«Νεοφιλελεύθερο αριστερό που αναζητεί συνενόχους» αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3, κατηγορώντας τον ότι επιδιώκει προσχηματικό διάλογο.

Αυξάνεται στα 90 λεπτά -από 70 σήμερα- η διάρκεια των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών. Η τιμή της μηνιαίας κάρτας διατηρείται στα 30 ευρώ, παρά την αύξηση του εισιτηρίου από 1,20 ευρώ στα 1 και 40, από την 1η Ιανουαρίου.

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις στην Αττική. Μέχρι 14 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα