Eπιβεβαίωση για Ντε λα Πέγια

13:55 14/6/2016 - Πηγή: Bam
Ο «ΓΑΥΡΟΣ» κυκλοφόρησε την Τρίτη, έχοντας στο πρωτοσέλιδό του έναν εκ των αριστερών μπακ που η ομάδα του Ολυμπιακού εξετάζει.

Πρόκειται για τον Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια. Παίζει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και όπως σημειώνει η ιστοσελίδα diariovasco.com, ο Θρύλος έχει ρωτήσει για τον παίκτη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ».

«Όπως έγινε πέρυσι το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός
επέστρεψε και ρώτησε για τον Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια. Πριν από μερικές ημέρες, η ελληνική ομάδα ρώτησε το περιβάλλον του παίκτη, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αρχίσει», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Ο Ολυμπιακός, που πήρε ξανά το πρωτάθλημα Ελλάδας, πιστεύει πως ο Ντε λα Μπέγια είναι ένας από τους παίκτες που πληροί τις προϋποθέσεις. Ξέρει επίσης πως η Σοσιεδάδ μπορεί να τον παραχωρήσει, έστω και αν έχει συμβόλαιο έως το 2018».

Από εκεί και πέρα, στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο παίκτης έχει κι άλλες προτάσεις, η κατάσταση με τον Ολυμπιακό δεν είναι ίδια, όπως πέρυσι, άρα αυξάνονται οι πιθανότητες, με την απόφασή του να λαμβάνεται σε μερικές ημέρες.

Πατώντας ΕΔΩ, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον Ντε λα Μπέγια, να δείτε και βίντεο, ενώ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, τι ισχύει τόσο για αυτόν, όσο και για τις άλλες περιπτώσεις των αριστερών μπακ που απασχολούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα