#Σκοιλ_Ελικικου: Τα πιο αστεία των social media – Aνακοίνωση ΝΔ σε google translator

#Σκοιλ_Ελικικου: Η επιστημονική αναβάθμιση γιατρών, δικηγόρων και άλλων επιστημόνων με pdf google translate είναι ένα σκάνδαλο που προκάλεσε σε άλλους γέλιο και σε άλλους κλάματα. Εξ αρχής ήταν προβληματική αυτή η οικονομική ταπεινή ενίσχυση προς τους ελεύθερους επαγγελματίες επιστήμονες, που θα περνούσε μέσω «τρίτων» οι οποίοι επελέχθηκαν μάλλον μαύρα μεσάνυχτα.

Όμως τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα από όσο μπορούσε κάποιος να φανταστεί διότι δεν

κρατήθηκε κανένα πρόσχημα. Τα social media έκαναν πάρτι και χθες Mεγάλη Παρασκευή, σατιρίζοντας τόσο τις μεταφράσεις μέσω «μηχανής» αλλά και το γεγονός ότι στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης του 21ου αιώνα, η επιμόρφωση επιστημόνων ήταν πως να ανοίγεις και να κλείνεις τον υπολογιστή, τι είναι το sms. Και κάπου μέσα σε όλα αυτά το χάσταγκ #Σκοιλ_Ελικικου έγινε το μότο της μέρας. Παραθέτουμε όλα όσα αλιεύσαμε από το διαδίκτυο:


“Θα μαζευόμαστε σε μερικά χρόνια και αντί να λέμε ιστορίες από το στρατό θα λέμε ιστορίες από την επιμόρφωση!” σχολιάζει ένας επιστήμονας.

Άλλος χρήστης γράφει: “Αν δεν υπήρχε αυτή η τηλεκατάρτιση θα έπρεπε να την εφεύρουμε. Είναι τοσο χάλια που είναι υπέροχη. Θα έλεγα ότι φτάνει στα επίπεδα εξάρτησης του Ρετιρέ…”.

H fake ανακοίνωση της ΝΔ μέσα από google translate

Keywords
Τυχαία Θέματα