Κώστας Μήτρογλου: Θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό [vid]

Κώστας Μήτρογλου: Η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της, με τους αρμόδιους να κάνουν ήδη την προεργασία τους ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι και οι παίκτες κάνουν τα πλάνα τους, όσο κρίνεται και από αυτούς. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος θα κλείσει το κεφάλαιο της παρουσίας του στην PSV και όπως σας έχουμε ενημερώσει θα επιστρέψει στην Μασσαλία, αφού με την Ολιμπίκ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του στην Ολλανδία δεν ήταν η αναμενόμενη, έχοντας όλες κι όλες 18 συμμετοχές,

τις περισσότερες ως ρεζέρβα με συγκομιδή μόλις τρία γκολ.

Η γαλλική ομάδα δεν είναι θετική στην παραμονή του, επομένως είτε θα πωληθεί, είτε θα φύγει δανεικός. Κάπου εδώ έρχεται να προστεθεί ο Ολυμπιακός.

Ο Έλληνας φορ, αδιαμφισβήτητα, αποτελεί ενός εκ των Ελλήνων που έχουν βάλει το λιθαράκι τους στην σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού. Έχει «δεθεί» με την ομάδα που μεγαλούργησε και τον έμαθε η Ευρώπη μέσω των εμφανίσεων του στο Champions League. Την δεδομένη στιγμή, βρίσκεται στα 32 του χρόνια, προς την δύση της καριέρας του δεδομένου των εμφανίσεων τις τελευταίες σεζόν και σίγουρα ο Μήτρογλου θέλει να επιστρέψει στο «σπίτι» του που δεν είναι άλλο από τον Πειραιά.

Ουσιαστικά, ο Μήτρογλου θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα των Αβραάμ και Τοροσίδη. Θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή του έχει προγραμματιστεί και το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα αποτελεί παίκτη του Ολυμπιακού. Σαφώς και δεν θα έρθει για «πρώτο βιολί», ούτε θα έχει το μεγάλο συμβόλαιο, άλλωστε έχει φροντίσει να γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Το μόνο εμπόδιο, το οποίο υπάρχει είναι η Μαρσέιγ. Η γαλλική ομάδα δαπάνησε 1,5 εκατομμύριο για την περίπτωση του, αλλά δεν είναι και αλύγιστη για την παραχώρηση του. Είτε με δανεισμό, είτε με πώληση, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κώστας Μήτρογλου θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Μήτρογλου, Ολυμπιακό [vid],kostas mitroglou, olybiako [vid]