Ζωη : ο τσιπρας ανελαβε να διαλυσει τον συριζα

17:38 31/8/2015 - Πηγή: Fimotro
ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Με σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην ΕΣΗΕΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας...
πως η χώρα οδεύει σε εσπευσμένες εκλογές
όχι γιατί η κυβέρνηση παραβίασε τη λαϊκή εντολή αλλά για να μπορέσει να συνεχίσει να την παραβιάζει.
Η ίδια είπε πως ο παραιτηθείς πρωθυπουργός έχει πλέον ως προσφιλή τακτική να χαρακτηρίζει μέσω κύκλων όσους έχουν εκφράσει αντίθετη άποψη "κατάλοιπα".
"Ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός ανέλαβε όπως δείχνουν οι πράξεις και οι παραλείψεις του ανέλαβε με ένα πρόθυμο επιτελείο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ", είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι το κόμμα αυτό ήταν το μόνο εμπόδιο στα σχέδια αποικιοποίησης.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής εξήγησε πως αποτελεί υπόθεση πολιτικής αξιοπρέπειας οι άνθρωποι που τιμήθηκαν με την εμπιστοσύνη των πολιτών να τοποθετούνται δημόσια με ειλικρίνεια και ευκρίνεια και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ώστε να υπηρετούν τη δημοκρατία και την αντίσταση στα σχέδια εξανδραποδισμού της Δημοκρατίας.

Κάνοντας αναδρομή στις πιέσεις που έχουν ασκηθεί στη χώρα κάθε φορά που προκηρύσσονταν εκλογές η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως πρόκειται για την πρώτη φορά που δεν υπάρχει σφοδρή αντίδραση και χαρακτήρισε όσους προχώρησαν σε τέτοιες πιέσεις "σπείρα".
Keywords
Τυχαία Θέματα