Υπεκυψε και το μαξιμου στη «γοητεια» του μορφωματος της νεριτ!!!

13:15 20/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση κυβέρνηση, είναι τόσο πολύ ενθουσιασμένη με τη δημόσια τηλεόραση ΝΕΡΙΤ, που όχι μόνο δεν αλλάζει διοίκηση, αλλά και την επιβραβεύει με την...
παραμονή της για το υψηλό επίπεδο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας!!!

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που μετά από εκλογές που κερδίζει νέο κόμμα δεν ζητούνται παραιτήσεις όπως έγινε σε άλλους οργανισμούς. Η δημόσια τηλεόραση είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας και αυτό φαίνεται ότι ενθουσιάζει τους κυβερνώντες!
Είναι λέει τόσο γοητευμένοι στο Μαξίμου από την διοίκηση και το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, που σκέφτονται να κρατήσουν και το «λογότυπο» σαν ένα κανάλι υψηλού επιπέδου ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε μέρα μετά το δελτίο ειδήσεων των τρεις, άνθρωποι του Μαξίμου με επικεφαλής των αρμόδιο υπουργό επικρατείας κ. Νίκο Παπά, δεν χάνουν την ελληνική ταινία του παλιού ασπρόμαυρου κινηματογράφου, της 10ετίας του ΄60. Όταν βλέπουν το Θανάση Βέγγο κυρίως, τα γέλια....ακούγονται και εκτός Μαξίμου! Εάν δεν έχουν χρόνο, την γράφουν σε dvd για να τη δουν αργότερα!

Παρότι έχουν αποκηρύξει τη ΝΕΡΙΤ, εντούτοις τους έχει γοητεύσει! Κυρίως όμως από την κάλυψη, της ψηφοφορίας της βουλής για πρόεδρο της δημοκρατίας, και την μετάδοση του Κινέζικου στόλου που έκοψε τις ομιλίες των αξιωματούχων με μια ηλίθια μετάδοση και πολλά άλλα που δεν γράφονται ούτε λέγονται.

Έτσι λοιπόν η νέα ηγεσία του υπουργείου, αντί να επαναλειτουργήσει άμεσα την ΕΡΤ, με ΚΥΑ και διορισμό προσωρινής διοίκησης, για να φανεί μέσα από την εικόνα της ΕΡΤ ότι κάτι άλλαξε στον ελληνικό λαό και την κοινωνία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού, βλέπει ότι έβλεπε εδώ και δύο χρόνια. Για ποια αλλαγή λοιπόν μιλάμε κ. Παπά;

Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα συναντηθούν την ερχόμενοι εβδομάδα στο Μαξίμου όλοι οι «ειδικοί» σε ομάδες, για να αποφασίσουν για το μέλλον του νέου φορέα της ΕΡΤ και πως θα λειτουργήσει. Έτσι θααααααααα, συσκεφθούν, θαααααααα, συζητήσουν θααααααααα, αποφασίσουν, θααααααααα, εγκρίνουν, θαααααααααα, νομοθετήσουν, θαααααααα, διορίσουν. Τα πρόσωπα που θαααααααααα, επιλεγούν και θαααααααα συμμετέχουν, οι υπεύθυνοι βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο επιλογής για να διαπιστώσουν το υψηλό IQ τους και την παρατηρητικότητα τους, αφού θα είναι οι αρχιτέκτονες της νέας ΕΡΤ από «μηδενική βάση!».

Έξω από το Ραδιομέγαρο και το Μαξίμου, θα στηθεί ένα τραπέζι που θα παίζεται ο γνωστός «Παπάς». Εδώ Παπάς, εκεί Παπάς, που είναι ο Παπάς; Όσοι περάσουν το τέστ θα συμμετέχουν στις αποφάσεις για το μέλλον της ΕΡΤ. Η διαδικασία θααααααα είναι χρονοβόρα και θααααααααα πάρει χρόνο, όσο και αν πιστεύουν οι «παπατζήδες» ότι η δημόσια τηλεόραση θα ανοίξει τις πύλες της για να δεχθεί τα νέα πρόσωπα και τους αγωνιστές σύντομα, δηλαδή σε ένα μήνα.

Αυτό είναι ουτοπία, αφού αποφάσισαν διαφορετικό τρόπο από αυτό που επιτάσσουν οι καιροί. Εδώ χρειάζονται σύντομες και αποφασιστικές αποφάσεις κύριε Παπά. Η ΕΡΤ έπρεπε να έχει ανοίξει από την επόμενη μέρα που κερδίσατε τις εκλογές, με βάση τις δεσμεύσεις σας. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και κουραφέξαλα! Σύντομα θα καταλάβετε το λάθος της καθυστέρησης στην μη άμεση λειτουργία.
Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα