Ξυπνηστε νεολαιες κομματων, αφηστε τα λογια και ακολουθειστε το εθελοντικο προγραμμα της χρυση αυγης

15:19 3/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Του Σωτήρη Μ. Τζούμα
Αγαπητό Fimotro,
Η κατάσταση έχει παραγίνει! Τα κόμματα αλληλοσπαράσσονται για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο και για το πώς θα βάλλουν στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του τόπου την " Χρυσή Αυγή" και δεν κάνουν...
το αυτονόητο!
Να ακολουθήσουν και να μιμηθούν αυτό που κάνει η "Χρυσή Αυγή", αναπτύσσοντας ένα ισχυρό πρόγραμμα εθελοντισμού που θα έβγαζε νόκ- άουτ, τους χρυσαυγίτες!
Θέληση χρειάζεται και προγραμματισμός!
Και να αφήσουν τα τρία κόμματα που μας κυβερνούν, τα μεγάλα λόγια και τις αψιμαχίες εκ του ασφαλούς για τα νομοσχέδια και να αρχίσουν
τα έργα! Για να νιώσει ο λαός ασφαλής!
Αν οι νεολαίες των τριών κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που μας κυβερνούν τα είχαν βρεί τόσο καιρό και ακολουθούσαν ως μπούσουλα το πρόγραμμα μίας απλής ΜΚΟ -- έχουν άλλωστε όλοι κάποια εμπειρία στο πώς δουλεύουν οι ΜΚΟ από τα τόσα χρήματα που έχουν.. διαχειριστεί ως μέλη ή υπεύθυνοι κάποιας ΜΚΟ-- τότε τε αποτελέσματα θα ήταν λαμπρά και για τους μετανάστες, για τους οποίους κλαίουν και οδύρονται οι λογής προοδευτικοί αλλά και για τους ντόπιους κατοίκους, τους δύσμοιρους Έλληνες, οι οποίοι σε λίγο θα ξεχάσουν σε ποιά χώρα ζούν!
Και μην πουν οι επιτελείς των τριών κομμάτων που μας κυβερνούν ότι η ιδέα αυτή είναι καινοφανής!
Κάθε άλλο!
Τουλάχιστον στα δύο από αυτά έχει κατατεθεί σε υψηλότατο επίπεδο!
Προφανώς την πέρασαν στους... αρμόδιους να την υλοποιήσουν, αλλά οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι με πιο σοβαρά θέματα: άλλοι με τους έρωτές των και άλλοι με την ίντριγκα και το παρασκήνιο της εξουσίας! Πού να τους μείνει χρόνος για δουλειά ουσίας!
Και να δείτε τότε πώς θα εξαφανισθεί η "Χρυσή Αυγή" εις τα εξ ων συνετέθη οπταν ο λαός μας νιώσει την ασφάλεια της πολιτείας και όχι την προστασία της αστυνομίας η οποία τις περισσότερες φορές συνεργάζεται εξαιρετικά με τους ανθρώπους της @Χρυσής Αυγής", αφού οι περισσότεροι αστυνομικοί την ψηφίζουν κιόλας!
Ας μην τέφουμε λοιπόν αυταπάτες! Και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
Αλλά προφανώς τα κόμματα δεν τα ενδιαφέρει να εξαφανίσουν την κόπρο του Αυγείου!
Προς το παρόν την χρειάζονται ως άλλοθι!
Αλλά και για να μην ξεπεταχθεί κάποια νέα πολιτική δύναμη που θα αποτελεί όντως κίνδυνο, με μη προβλέψιμη ημερομηνία λήξης!
Keywords
Τυχαία Θέματα