Ξεπουλαει την eurobank με 0,25 ευρω ανα μετοχη!

23:24 25/3/2014 - Πηγή: Fimotro
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΙΚ
ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η EUROBANK - ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ALPHA
Ο Στουρνάρας, λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών ενόψει ανασχηματισμού, παίρνει πάνω του την ευθύνη, ελπίζοντας ότι θα την... σκαπουλάρει με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, παρά...
την ασυλία που δεν έχει και δίνει το πράσινο φως για να υποστεί ζημιά άνω του
1,5 δισ. ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο με δεδομένη την αγορά των μετοχών της από το ΤΧΣ με 1,5 ευρώ ανά μετοχή μόλις πριν από μερικούς μήνες!
Το ακαταδίωκτο των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δεν πρόκειται να περάσει, έτσι η διορισμένη και άσχετη βάση των εξελίξεων διοίκηση του ΤΧΣ δεν παίρνει την ευθύνη να περάσει την πόρτα του Κορυδαλλού για τα εγκλήματα που διέπραξε και θα διαπράξει στο μέλλον σχετικά με την Eurobank.
Με πιο απλά λόγια ο υπουργός των Οικονομικών, θα αποφασίσει για το εάν η τιμή που θα προσφέρουν οι ιδιώτες επενδυτές, στην περίπτωση της Eurobank, ανταποκρίνεται στα συμφέροντα του δημοσίου.
Αυτό σημαίνει ότι βγαίνει οριστικά εκτός παιχνιδιού το ΤΧΣ, που ούτως ή άλλως δεν είχε τις δυνατότητες λόγω ανεπάρκειας να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτό επίσης σημαίνει ότι θα δώσει εντολή σε δύο ανεξάρτητους οίκους να αποτιμήσουν την τράπεζα καταλήγοντας «στην εύλογη και λογική τιμή» και εν συνεχεία θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση που όπως είναι φυσικό δεν πρόκειται κανένας να ασχοληθεί σοβαρά.
Ούτως ή άλλως η διοίκησή του μόλις φύγει ο Στουρνάρας θα αλλάξει σε χρόνο dt.
Από την περίπτωση αυτή αναδεικνύεται όμως η ανικανότητά αυτών που τους διόρισαν και το κυριότερο φαίνεται η γύμνια τέτοιων μηχανισμών μπροστά σε αυτά που πετυχαίνουν αυτές τις ημέρες η Πειραιώς και η Alpha bank...
Θα επανέλθουμε με όλες τις βρωμιές που στήνονται σε αυτό το άθλιο κόλπο
Keywords
Τυχαία Θέματα